Broersvest 14 D-16 3112 DD Schiedam

€ 27.000 /jr

Omschrijving

Algemeen:
Goed gelegen commerciële bedrijfsruimte op een zichtlocatie aan het Broersvest (hoek Korte Singelstraat) in het centrum van Schiedam. In de directe omgeving zijn o.a. diverse (zakelijke) dienstverleners, maatschappelijke voorzieningen, retailers en horecagelegenheden gevestigd. Voorts bevindt het object zich op loopafstand en aan de rand van het kernwinkelgebied van Schiedam alwaar vele grootwinkelbedrijven alsmede lokale en regionale ondernemers gevestigd zijn.

Bestemming:
Het vigerende bestemmingsplan “Binnenstad 2014” is vastgesteld d.d. 10 juli 2014 en is op het onderhavige object “Artikel 15 Gemengd-5” van toepassing. Conform “Artikel 15 Gemengd-5” zijn de aangewezen gronden o.a. bestemd voor maatschappelijke voorzieningen en zakelijke dienstverlening.

Bereikbaarheid en parkeren:
De bereikbaarheid middels eigen en openbaar vervoer is goed en in de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

Oppervlakte:
Begane grond ca. 147 m²
Souterrain ca. 147 m²

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Huurprijs:
€ 27.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Voorschotbijdrage servicekosten:
€ 1.211,76 per jaar, exclusief B.T.W.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal drie maanden te vermeerderen met B.T.W.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs zal worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen behoren niet tot het casco/gehuurde en worden gedurende de huurperiode(n) om niet aan huurder ter beschikking gesteld. Derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 27.000 per jaar
Servicekosten
€ 1.212 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937

Oppervlakten

Oppervlakte
294 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Broersvest 14 D-16

€ 27.000 /jr