De Glazen Boerderij 20 5481 AV Schijndel

€ 1.175 /mnd

Omschrijving

UNIEKE BEDRIJFSLOCATIE!
Midden op de markt in Schijndel treft u het meest spraakmakende project in de Gemeente Schijndel, namelijk "De Glazen Boerderij". Dit bijzondere gebouw bestaat volledig uit geprint glas en is zo ontworpen -door de wereldberoemde architect en Schijndelaar Winy Maas- dat uw bedrijfspresentatie optimaal tot zijn recht komt. U voert uw bedrijf vanuit een zeer comfortabele werkruimte midden in het hart van dit dynamische dorp.

Rondom De Glazen Boerderij wordt met een groot gevoel voor de omgeving een erf gecreëerd zodat het een ware publiekstrekker wordt. Op de begane grond zijn er diverse commerciële ruimtes en twee horecagelegenheden, op de eerste verdieping kantoren, een magazijn en een horecakeuken en de tweede verdieping wordt hierbij te huur aangeboden.

Via de gezamenlijke entree op de begane grond bereikt u het via de lift of via de trap de 2e verdieping de commerciële ruimte (circa 300 m²). De 2e verdieping is als volgt ingedeeld: een grote ontvangstruimte (waar nu een balie en 2 zithoeken gecreëerd zijn, 2 spreekkamers, 2 toiletten, 2 ruime kleedkamers (voorzien van wastafel en douches), een opslag/keuken, 2 grote multifunctionele ruimtes aan iedere uiterste zijde van deze verdieping. Alle ruimtes zijn hoogwaardig en compleet afgewerkt met diverse luxe materialen.
1 van deze 2 grote ruimtes wordt nu te huur aangeboden (zie plattegrond).
Deze verdieping biedt vele mogelijkheden en zorgt voor een fijne sfeer. Wilt u deze sfeer eens komen proeven, u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Bel voor een afspraak met ons kantoor.

KENMERKEN BEDRIJFSRUIMTE:
* Huurprijs: € 1.175,- per maand (exclusief servicekosten en nutsvoorzieningen)
* Bouwjaar: 2013
* Oppervlakte: circa 70 m2 boven de 1,50m
* Veel mogelijkheden
* Nabij diverse (sociale) voorzieningen

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.175 per maand
Servicekosten
€ 9 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten

Oppervlakte
70 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Glazen Boerderij 20

€ 1.175 /mnd