Spoorlaan 60 5481 SK Schijndel

€ 2.000 /mnd

Omschrijving

Object
Representatieve kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping. Deze ruimte is bereikbaar via een ruime centrale entrée met lift en trap. De kantoorruimte is compleet gemeubileerd en ingericht.

Omgeving
Het vastgoed is gesitueerd aan de Spoorlaan, nabij de doorgaande weg Europalaan. Het object ligt ten westen van bedrijventerrein “Duin II” op een paar minuten autoafstand. Het bedrijventerrein “Duin II” is in de jaren 1970 / 1980 ontwikkeld en kenmerkt zich door vestiging van diverse grootschalige productie- en expeditiebedrijven in combinatie met middelgrote en kleine ondernemingen. De Duinweg is de centrale ontsluitingsweg van dit bedrijventerrein. Het bedrijventerrein wordt onder andere gekenmerkt door vestigingen van Cranenbroek en AA-Dee Machinefabriek Staalbouw.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is zowel lokaal als regionaal goed te noemen. Het object ligt nabij de Structuurweg (N637) en deze weg heeft een directe verbinding op de A50 Eindhoven-Nijmegen. Vanuit de Structuurweg zijn Schijndel, Sint-Oedenrode en Den Bosch goed bereikbaar.
De locatie heeft een centrale ligging in de driehoek tussen Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen.

Indeling object
Begane grond:
Entrée met gezamenlijk gebruik van mindervalide toilet en opgang naar trap en lift.

Eerste verdieping:
Exclusief te gebruiken toiletgroep dames/heren.

Tweede verdieping:
Kantoorruimten

Oppervlakteverdeling
Totaal : ca. 250 m²

Duurzaamheid
Het object beschikt over energielabel A++++.
De kantoorruimte is voorzien van isolatie, isolerende beglazing en duurzame installaties. Verwarming en koeling middels warmtepomp (gasloos).

Opleveringsniveau
Entree (gezamenlijk gebruik):
­- Mindervalidentoilet;
­- Opgang trap en lift.

1e verdieping (gezamenlijk gebruik):
­- Toiletgroep dames/heren;
­- Opgang trap en lift.

Kantoren:
­- Compleet gemeubileerd;
­- Betonnen vloer voorzien van vloerkleden;
­- Pantry.

Parkeren
Het object is voorzien van aangelegde parkeerplaatsen.

Huurprijs
€ 2.000,- per maand excl. BTW en servicekosten

Servicekosten
€ 915,- exclusief BTW, en vormt een uitgebreid 'all-in' pakket. Dit pakket betreft een uitgebreid pakket waarbij alle normaal gesproken, voor huurder komende kosten en voorzieningen, zijn inbegrepen. Deze kosten dekken dus alle voorzieningen zoals bijvoorbeeld de koffievoorziening, het gebruik van bestek en servies, het meubilair en de energiekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
In overleg.

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg.

Huurcontract en algemene bepalingen
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20,
gehanteerd worden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.000 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
250 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Liften en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Spoorlaan 60

€ 2.000 /mnd