Boeingavenue 222 1119 PN Schiphol-Rijk

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Kantoorunits vanaf enkele werkplekken gelegen op de begane grond in het imposante complex Vision Plaza Campus. De Campus omvat drie gebouwen, te weten West, Central en East met een totaal vloeroppervlak van ca. 28.000 m² en heeft een (gezamenlijk) bezoekersdek met waterpartij, parkeergarage voor 250 auto’s, vergaderfaciliteiten en restaurant. Deze turn-key kantoorunits liggen op de begane grond van in West. Het sluiten van korte- c.q. flexibele huurtermijnen is mogelijk.

Rondom de Campus zijn wandelpaden, een prachtige tuin en een waterpartij gesitueerd. De begane grond van gebouw West beschikt o.a. over een ontvangst met koffiebar, restaurant We Canteen (wecanteen.nl) en vergaderfaciliteiten van klein tot groot.

Park Schiphol-Rijk is een kantorenpark in een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende beplanting. In het park bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant. De hotels hebben shuttlebusdiensten van- en naar de Luchthaven Schiphol. Het bedrijf CompaNanny heeft een vestiging met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (compananny.nl).
Park Schiphol-Rijk heeft daarnaast een parkmanagement-organisatie. Kenmerkend hiervoor is een gecoördineerd, gezamenlijk gebruik van alle faciliteiten op een bedrijventerrein. Diensten als het onderhoud van de openbare- en private terreinen, de groen- en watervoorzieningen en beveiliging worden door het parkmanagement in opdracht van de Coöperatie verzorgd.

Ligging / bereikbaarheid
Het kantorenpark ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar Park Schiphol-Rijk wordt verzorgd door ConneXXion en Sternet. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten en buiten de spits elke 15 minuten. Er zijn diverse haltes op het park. Nadere informatie treft u aan op de website connexxion.nl.

Naar verwachting zal eind 2021 een HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) transferium zijn gerealiseerd aan de entree van het park (kruising Fokkerweg/Kruisweg), die de bereikbaarheid van Schiphol-Rijk nog verder zal optimaliseren.
Na realisatie stopt er ca. elke 2 minuten een bus op Knooppunt Zuid, van waaruit via (deels) autonome busbanen de hele regio Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp bereikbaar zal zijn. Nadere informatie treft u aan op de website vervoerregio.nl.

Units / huurprijzen

De onderstaande units zijn momenteel beschikbaar:

Unit 01
€ 3.648,--, incl. 4 pp, 12 werkplekken, excl. servicekosten per maand € 848,--
Unit 02
€ 1.320,--, incl. 1 pp, 6 werkplekken, excl. servicekosten per maand € 320,--
Unit 03
€ 2.760,--, incl. 3 pp, 14 werkplekken, excl. servicekosten per maand € 650,--
Unit 04
€ 1.320,--, incl. 1 pp, 6 werkplekken, excl. servicekosten per maand € 320,--
Unit 05
verhuurd.
Unit 06
€ 1.815,--, incl. 2 pp, 8 werkplekken, excl. servicekosten per maand € 425,--
Unit 07
verhuurd
Unit 08
€ 2.795,--, incl. 3 pp, 10 werkplekken, excl. servicekosten per maand € 650,--
Unit 09
verhuurd

De bovengenoemde huurprijzen zijn inclusief het genoemde aantal bijbehorende parkeerplaatsen en exclusief servicekosten zoals het verbruik van gas, water en elektra, schoonmaak van de algemene ruimten, etc. Het betreft een vast, niet verrekenbaar voorschot zonder naheffing of teruggave.

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een
belaste verhuur.

Parkeren
Bij de units behoren een aantal parkeerplaatsen zoals bovenomschreven.
Er zijn extra parkeerplaatsen beschikbaar op aanvraag. De huurprijs van deze extra parkeerplaatsen bedraagt € 100,-- per plaats per maand exclusief BTW.

Opleveringsniveau
De gebruikers van Vision Plaza Business Lounges hebben eigen gezamenlijke voorzieningen zoals:
* een keuken/eetbar;
* twee vergaderruimten;
* sanitaire voorzieningen;
* een opslag/lockerruimte.

De units zelf worden turn-key opgeleverd, dus inclusief scheidingswanden, vloerbedekking, plafonds met ledverlichting, etc., dus klaar voor ingebruikname. Op aanvraag kan tevens de levering (huur) van meubilair worden verzorgd.
Daarnaast zijn zij natuurlijk van harte welkom om gebruik te maken van de lobby/koffiebar met ontvangst door een professionele gastvrouw, vergaderaccommodaties en de restaurant- en terrasfaciliteiten van We Canteen.

In het complex is glasvezel aanwezig. De kosten van gebruik hiervan is niet opgenomen in de huurprijs. Indien gewenst verzorgen wij hiervoor graag een prijsopgave.

Gebouw West beschikt over energielabel C.

Servicekosten
De servicekosten worden niet apart in rekening gebracht, de genoemde huurprijs is exclusief deze kosten zoals bovenomschreven.

Aanvaarding
Per direct.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Uitgebreide informatie over het complex kunt u vinden op visionplaza.nl

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
950 m² (in units vanaf 150 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen

Energie

Energielabel
C

Makelaars

BT Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-3166166

Cushman & Wakefield

Bel 020-8002000

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Boeingavenue 222

Huurprijs op aanvraag