Boeingavenue 235 1119 PD Schiphol-Rijk

€ 155 /m²/jaar

Omschrijving

Volledig luxe ingericht kantoorgebouw van totaal ca. 3.500 m² verdeeld over vijf verdiepingen. Het hele gebouw is ruim, modern ingedeeld, licht en kleurrijk ingericht en voorzien van een bedrijfsrestaurant en dakterras. Tevens zijn er vele mogelijkheden voor formele en informele besprekingen. Indien gewenst kan het eigentijdse meubilair worden overgenomen of onderdeel uitmaken van de huurovereenkomst. Buiten de parkeerplaatsen op eigen terrein heeft huurder de beschikking over parkeerplaatsen in de garage. Bij het gebouw behoren totaal 120 parkeerplaatsen.

Kantorenpark Richport is een kantorenpark in een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende beplanting. In het park bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant. De hotels hebben shuttlebusdiensten van- en naar de Luchthaven Schiphol.
Het bedrijf CompaNanny heeft een vestiging met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (compananny.nl). Kantorenpark Richport heeft daarnaast een parkmanagement-organisatie. Kenmerkend hiervoor is een gecoördineerd, gezamenlijk gebruik van alle faciliteiten op een bedrijventerrein. Diensten als het onderhoud van de openbare- en private terreinen, de groen- en watervoorzieningen en beveiliging worden door het parkmanagement in opdracht van de Coöperatie verzorgd.

Ligging / bereikbaarheid
Het kantorenpark ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam en aan de Provinciale weg N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar Kantorenpark Richport wordt verzorgd door ConneXXion en Sternet. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten en buiten de spits elke 15 minuten. Er zijn diverse haltes op het park. Nadere informatie treft u aan op de connexxion.nl.

Naar verwachting zal eind 2021 een HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) transferium zijn gerealiseerd aan de entree van het park (kruising Fokkerweg/Kruisweg), die de bereikbaarheid van Schiphol-Rijk nog verder zal optimaliseren.
Na realisatie stopt er ca. elke 2 minuten een bus op Knooppunt Zuid, van waaruit via (deels) autonome busbanen de hele regio Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp bereikbaar zal zijn. Nadere informatie treft u aan op vervoerregio.nl.

Vloeroppervlak
De totale oppervlakte van het gebouw is ca. 3.511 m² v.v.o., verdeeld als volgt:
begane grond : ca. 755 m²
1e verdieping : ca. 738 m²
2e verdieping : ca. 789 m²
3e verdieping : ca. 789 m²
4e verdieping : ca. 362 m² + dakterras van ruim 200 m²
Kelder (opslag) : ca. 78 m²
Totaal ca. 3.511 m²

Deelverhuur is bespreekbaar.

Parkeren
Bij het gebouw behoren 120 parkeerplaatsen, waarvan 35 plaatsen zijn gelegen in de gezamenlijk parkeergarage en 85 plaatsen op eigen terrein. Dit resulteert in een zeer ruime parkeernorm van 1 plaats per ca. 30 m² gehuurde kantoorruimte.

Opleveringsniveau
Het gebouw c.q. de kantoorruimte is onder meer voorzien van:
* representatieve entree met plantenwanden;
* 2 liften;
* grote raampartijen met te open ramen;
* radiatoren met convectoromkasting;
* in de werkruimten een systeemplafond met inbouwverlichtingsarmaturen;
* in de verkeers- en sociale ruimten een opengewerkt houten lamellenplafond met spots;
* op elke verdieping een keuken met toebehoren, eetbar en lockers;
* een combinatie van harde en zachte vloerbedekking in diverse kleurstellingen;
* inrichting met glaswanden, deels open, deels vergader-/werkruimten;
* mechanische ventilatie met topkoeling;
* ruim en goed toegankelijk trappenhuis;
* moderne sanitaire voorzieningen.

Het gebouw kan ook worden opgeleverd met de “losse” inrichting zoals op de uitgebreide fotoreportage is te zien. Hierover zullen nadere afspraken moeten worden gemaakt.

In het gebouw is glasvezel aanwezig.

Het gebouw beschikt over energielabel B.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 155,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 975,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 40,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW op basis van voorschot met jaarlijkse nacalculatie inclusief elektraverbruik in de gehuurde ruimte.

Aanvaarding
Op korte termijn.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 155 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
3.511 m² (in units vanaf 1.500 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
B

BT Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-3166166

CBRE B.V.

Bel 020-6262691

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Boeingavenue 235

€ 155 /m²/jaar