Boeingavenue 202-300 1119 PN Schiphol-Rijk

€ 175 /m²/jaar

Omschrijving

Het imposante complex Vision Plaza Campus omvat drie gebouwen, te weten West, Central en East met een totaal vloeroppervlak van ca. 28.000 m² en heeft een (gezamenlijk) bezoekersdek met waterpartij, parkeergarage voor 250 auto’s, vergaderfaciliteiten en restaurant.
In gebouw West is totaal ca. 4.500 m² kantoorruimte beschikbaar verdeeld over 5 verdiepingen van elk ca. 2.200 m² met diverse balkons. Op de begane grond zijn de “Business Lounges” gerealiseerd. Dit zijn kleinschalige turn-key kantoorunits. In de gebouwen East & Central is respectievelijk ca. 2.860 m² (waaronder een penthouse met terras van ca. 690 m²) en ca. 420 m² kantoorruimte beschikbaar.
Rondom de campus zijn wandelpaden, een prachtige tuin en een waterpartij gesitueerd. De begane grond van gebouw West beschikt o.a. over een ontvangst met koffiebar/Hospitality Desk, restaurant We Canteen (wecanteen.nl) en vergaderfaciliteiten van klein tot groot.

RichPort Park Schiphol-Rijk is een kantorenpark in een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende beplanting. In het park bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant. De hotels hebben shuttlebusdiensten van- en naar de Luchthaven Schiphol. Het bedrijf CompaNanny heeft een vestiging met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (compananny.nl). Park Schiphol-Rijk heeft daarnaast een parkmanagement-organisatie. Kenmerkend hiervoor is een gecoördineerd, gezamenlijk gebruik van alle faciliteiten op een bedrijventerrein. Diensten als het onderhoud van de openbare- en private terreinen, de groen- en watervoorzieningen en beveiliging worden door het parkmanagement in opdracht van de Coöperatie verzorgd.

Ligging / bereikbaarheid
Het kantorenpark ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de nieuwe N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar RichPort Park Schiphol-Rijk wordt verzorgd door ConneXXion en Sternet. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten en buiten de spits elke 15 minuten. Er zijn diverse haltes op het park. Nadere informatie treft u aan op connexxion.nl.

Naar verwachting zal eind 2021 een HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) transferium zijn gerealiseerd aan de entree van het park (kruising Fokkerweg/Kruisweg), die de bereikbaarheid van Schiphol-Rijk nog verder zal optimaliseren.
Na realisatie stopt er ca. elke 2 minuten een bus op Knooppunt Zuid, van waaruit via (deels) autonome busbanen de hele regio Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp bereikbaar zal zijn. Nadere informatie treft u aan op vervoerregio.nl.

Vloeroppervlak
* Gebouw West
Totaal ca. 4.500 m² kantoorruimte, verdeeld als volgt:
Begane grond : ca. 454 m²
1e verdieping : ca. 2.108 m²
2e verdieping : ca. 968 m²
3e verdieping : ca. 968 m²

Daarnaast zijn op de begane grond de “Business Lounges” ingericht. Voor deze turn-key kantoorunits vanaf ca. 4 werkplekken is een aparte projectinformatie op aanvraag beschikbaar.

* Gebouw East
Totaal ca. 2.860 m² kantoorruimte, verdeeld als volgt:
3e verdieping : ca. 2.168 m²
4e verdieping : ca. 691 m²

* Gebouw Central
5e verdieping : ca. 420 m²

Parkeren
Voor de aangeboden kantoorruimte zijn ruim voldoende parkeerplaatsen (1 plaats per ca. 30 m² gehuurde kantoorruimte) beschikbaar in de parkeergarage en op het parkeerdek, in beide gevallen afgesloten door middel van een slagboom. Bezoekers parkeren op het dek, de gebruikers in de parkeergarage.

Opleveringsniveau
Het complex c.q. de kantoorruimte is onder meer voorzien van:

* representatieve entree met ontvangst door een professionele gastvrouw (gebouw West);
* atrium met een marmeren vloer (gebouw East/Central);
* totaal 4 liften waarvan 2 panorama liften (gebouw West);
* totaal 5 liften waarvan 2 panorama liften (gebouw East/Central);
* mechanische ventilatie met topkoeling;
* diverse toiletgroepen per bouwdeel;
* systeemplafond met ledverlichting en bewegingsdetectoren;
* kabelgoten t.b.v. data- en elektrabekabeling.

In het complex is glasvezel aanwezig.
Gebouw West beschikt over energielabel C, gebouw East en Central beschikken over energielabel A.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt:
In Gebouw West: € 175,-- per m² per jaar.
In Gebouw East: € 155,-- per m² per jaar.
In Gebouw Central: € 160,-- per m² per jaar.

De huurprijs voor de turn-key kantoorunits is op aanvraag beschikbaar.
De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 1.000,-- per plaats per jaar.
Bovengenoemde prijzen worden vermeerderd BTW en servicekosten.

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste verhuur.

Servicekosten
De servicekosten bedragen:
In gebouw West: € 55,-- per m² per jaar;
In gebouw East & Central: € 40,-- per m² per jaar;
te vermeerderen met BTW op basis van een voorschotbedrag met jaarlijkse nacalculatie, inclusief het elektraverbruik in de gehuurde ruimte.

Aanvaarding
Per direct.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Uitgebreide informatie over het complex kunt u vinden op visionplaza.nl

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 175 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 155 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
7.780 m² (in units vanaf 420 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen

Energie

Energielabel
A

Makelaars

BT Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-3166166

Cushman & Wakefield

Bel 020-8002000

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Boeingavenue 202-300

€ 175 /m²/jaar