Beechavenue 160 1119 PR Schiphol-Rijk

€ 43.800 /jr

Omschrijving

Drie luxe kantoorruimten gelegen op de 3e verdieping van dit kleinschalige gebouw, voorzien van alle gemakken en volledig ingerichte werkplekken met onder meer luxe zit-sta bureaus, vergaderplekken, zitje, flatscreens, beplanting, decoratie, etc. Dus met recht een “turn-key +” opleveringsniveau!
Er is voor de drie gebruikers gezamenlijk een lunch/keukenruimte aanwezig, voorzien van alle benodigde apparatuur en eetbar. Het gebouw ligt naast het Park-Inn Radisson hotel en heeft een vrij uitzicht naar de luchthaven Schiphol. Het gebouw is voorzien van onder andere een representatieve entree, alarm- en camerasysteem, digitaal toegangscontrolesysteem, sanitaire voorzieningen per verdieping en parkeergarage. Verhuurder is voornemens op de begane grond een huurders-servicepunt te vestigen, evenals vergaderruimten voor gezamenlijk gebruik.

RichPort Park Schiphol-Rijk is een kantorenpark in een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende groenvoorzieningen. In het park bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant. De hotels hebben shuttlebusdiensten van- en naar de Luchthaven Schiphol. Tevens heeft het bedrijf CompaNanny een vestiging met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (compananny.nl).

Het park heeft daarnaast een parkmanagement organisatie. Kenmerkend hiervoor is een gecoördineerd, gezamenlijk gebruik van alle faciliteiten op een bedrijventerrein. Diensten als het onderhoud van de openbare- en private terreinen, de groen- en watervoorzieningen en beveiliging worden door het parkmanagement in opdracht van de coöperatie verzorgd.

Ligging / bereikbaarheid
Het kantorenpark ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol en het treinstation Hoofddorp zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar RichPort Park Schiphol-Rijk wordt verzorgd door Connexxion en R-Net. Aan de entree van het park (kruising Fokkerweg/Kruisweg), op steenworp afstand van de kantoren, ligt “Knooppunt Schiphol Zuid” waar in de spits iedere 7 minuten en na de spits iedere 15 minuten een bus stopt, te weten Connexxion Cirkellijn 180/181en R-Net buslijn 340 en van waaruit via (deels) autonome busbanen de hele regio Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp bereikbaar is. Nadere informatie treft u aan op ver-voerregio.nl.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (op het parkeerdek en in de onder het gebouw gelegen half verdiepte parkeergarage) op basis van een parkeernorm van 1 plaats per circa 40 m² gehuurde kantoorruimte.

Werkplekken / huurprijs
De ruimten hebben een kleurthema wat blijkt uit de afwerking/detaillering.
Het aantal werkplekken is flexibel en kan worden uitgebreid naar wens van huurder, dat geldt ook voor de andere inrichting.
De genoemde huurprijs is inclusief servicekosten én het verbruik van gas- water en elektra in de gehuurde ruimte.

Kleurthema/werkplekken Huurprijs per maand
Geel - ca. 6 werkplekken, vergadertafel € 3.650,-- excl. BTW
Blauw - ca. 12 werkplekken, vergadertafel, zitje € 5.450,-- excl. BTW
Rood - ca. 12 werkplekken, vergaderrafel, zitje € 4.000,-- excl. BTW

Indien gewenst kan huurder parkeerplaatsen huren in de onder het gebouw gelegen parkeergarage. De huurprijs van deze plaatsen bedraagt € 80,-- per plaats per maand exclusief BTW; dit is niet in de huurprijs begrepen.

Bij vaststelling van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het
bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.

Opleveringsniveau
Het gebouw waarvan de ruimten deel uitmaken is onder meer voorzien van:
* representatieve entree;
* 2 liften;
* alarminstallatie;
* camerasysteem;
* inbraakbeveiliging;
* systeemplafonds met ledverlichting;
* topkoeling;
* sanitaire voorzieningen per verdieping;
* zonwering.

Servicekosten
Het separaat betalen van (een voorschot) servicekosten is niet van toepassing. Deze kosten zijn in de huurprijs begrepen.

Aanvaarding
Per direct mogelijk.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 43.800 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 3.650 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
C

JLL Amsterdam/Utrecht

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel (+31) 20 540 54 05

BT Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-3166166

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.