Beechavenue 122-132 1119 PR Schiphol-Rijk

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

Ca. 2.065 m² moderne kantoorruimte gelegen op een zichtlocatie aan de N201, verdeeld over 3 verdiepingen. De entree, algemene ruimten en installaties zijn gemoderniseerd en aangepast. In de entreehal zijn onder meer een receptie, lounge/koffiebar, afgescheiden zitje en tv-scherm aanwezig.
Het gebouw grenst aan de doorgaande Kruisweg aan de ene zijde en de N201 aan de kopzijde en ligt op RichPort Park Schiphol-Rijk, een kantorenpark in een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende groenvoorzieningen.
In RichPort Park bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant. De hotels hebben shuttlebusdiensten van- en naar de Luchthaven Schiphol. Tevens heeft het bedrijf CompaNanny een vestiging met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (compananny.nl).
RichPort Park Schiphol-Rijk heeft daarnaast een parkmanagement-organisatie. Kenmerkend hiervoor is een gecoördineerd, gezamenlijk gebruik van diverse faciliteiten op een bedrijventerrein. Diensten als het onderhoud van de openbare- en private terreinen, de groen- en watervoorzieningen en beveiliging worden door het parkmanagement in opdracht van de Coöperatie verzorgd.

Ligging/bereikbaarheid
Het kantorenpark ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol is zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar Park Schiphol-Rijk wordt verzorgd door ConneXXion en Sternet. In de spits rijden de bussen met een frequentie van elke 7 minuten en buiten de spits elke 15 minuten. Er zijn diverse haltes op het park.
Nadere informatie treft u aan op de website connexxion.nl.

Naar verwachting zal eind 2021 een HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) transferium zijn gereali-seerd aan de entree van het park (kruising Fokkerweg/Kruisweg), die de bereikbaarheid van RichPort Park Schiphol-Rijk nog verder zal optimaliseren. Dit zogenaamde “Knooppunt Zuid” ligt op een steenworp afstand van de kantoren. Na realisatie zal er ongeveer iedere 2 minuten een bus stoppen op Knooppunt Zuid, van waaruit via autonome busbanen de hele regio Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp bereikbaar zal zijn. nadere informatie treft u aan op de website vervoerregio.nl.

Vloeroppervlak
Voor verhuur is ca. 2.063 m² kantoorruimte beschikbaar als volgt verdeeld:
begane grond : ca. 518 m²;
3e verdieping : ca. 830 m²;
4e verdieping : ca. 717 m².

Parkeren
De bijbehorende parkeerplaatsen zijn gelegen in de parkeergarage c.q. op het parkeerdek, beiden afgesloten door middel van een slagboom met onder meer een geavanceerde kentekenherkenningsinstallatie. De parkeerplaatsen kunnen worden gehuurd op basis van een parkeernorm van 1 plaats per circa 50 m² gehuurde kantoorruimte.

Opleveringsniveau
Het gebouw c.q. de kantoorruimte is c.q. wordt onder meer voorzien van:
* representatieve entree met receptie en diverse andere faciliteiten;
* 2 liften;
* geavanceerd digitaal toegangscontrolesysteem;
* nieuwe systeemplafonds met ledverlichting;
* topkoeling;
* moderne sanitaire voorzieningen;
* elektrisch bedienbare zonwering.

Er zijn laadpalen t.b.v. elektrische personenwagens beschikbaar.

Het gebouw beschikt over energielabel A.

Huurprijs
De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 135,-- per m² per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 795,-- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Bij vaststelling van de huurprijs is uitgangspunt dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 37,50 per m² per jaar te vermeerderen met BTW op basis van voorschot met nacalculatie inclusief elektraverbruik in de gehuurde ruimte.

Aanvaarding
Op korte termijn.

Alle door BT Makelaars verstrekte informatie is met zorg samengesteld. Aan de juistheid van de vrijblijvend verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 130 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
2.063 m² (in units vanaf 516 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen

Energie

Energielabel
A 1,16

Colliers

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-5405555

BT Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 020-3166166

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.