TOO WTC Schiphol

Schiphol Boulevard 127, Schiphol
vanaf € 141 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 3
  • Kantoorruimte 8 m² tot 120 m²

Omschrijving

Meest internationale locatie in Nederland
Bent u op zoek naar een kantoorlocatie met internationale allure en voorzien van alle mogelijke faciliteiten? Dan stellen wij graag het WTC Schiphol Airport aan u voor. Deze locatie van The Office Operators ligt ideaal op maar vijf minuten lopen van de aankomst- en vertrekhal van Schiphol. In ons business center vindt u kantoorruimte in verschillende afmetingen.

- High quality moderne kantoren
- Bereikbaar per vliegtuig
- Met meeting center
- Uitgebreide secretariële ondersteuning

Dankzij de ligging direct aan de aankomst- en vertrekhal van Schiphol Airport en met het treinstation, bussen en taxi’s op slechts 5 minuten lopen, is deze locatie van The Office Operators uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanzelfsprekend is de bereikbaarheid vanaf de A4 ook perfect, bovendien parkeert u gemakkelijk onder WTC Schiphol in de zeer ruime parkeergarage. Vanuit het WTC loopt u binnendoor naar de verschillende winkels en horecagelegenheden welke Schiphol Airport te bieden heeft.

The Office Operators

Vanaf onze eerste ontmoeting ervaart u een bijzondere service. The Office Operators zijn getraind en toegewijd om al onze gasten de middelen, de service en de aandacht te geven die uw werkdag én uw bedrijf tot een succes maken.

Of u nou binnenstapt voor een korte meeting of elke dag en vele jaren bij ons bent; we doen er alles aan om de best mogelijke service te verlenen.

====================

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?

Op deze locatie zijn veel mogelijkheden beschikbaar. Van het huren van een flexplek tot en met een groot privé kantoor. Deze advertentie is bedoeld om u alvast een impressie te geven van de mogelijkheden in dit prachtige pand.

Voor meer informatie omtrent de actuele beschikbaarheid en de huurvoorwaarden kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Wij staan u graag te woord.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 141 /mnd
Servicekosten
Geen servicekosten bekend

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 8 m²

Energie

Voorlopig energielabel
D

Foto's

Kantoorruimtes

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

TOO WTC Schiphol

Schiphol Boulevard 127, Schiphol