Stationsplein-NO 402-412 1117 CL Schiphol

€ 165 /m²/jaar

Omschrijving

OBJECT EN LOCATIE
Schiphol Oost is het historische gedeelte van Amsterdam Schiphol Airport. Op de plek waar 100 jaar geleden de eerste vliegtuigen landen, staat nu het futuristische kantoorgebouw, Constellation Building. De eyecatcher op Schiphol-Oost is het architectonische kantoorgebouw Constellation. De industriële look geeft dit gebouw zowel buiten als binnen een eigentijdse uitstraling. Deze uitstraling past bij de ambities van de huurders.
De kantoren zijn bijzonder van vorm en kunnen creatief of klassiek worden ingedeeld. Ongeacht de indeling die je kiest, het uitzicht is altijd bijzonder, over het kleurrijke Amsterdamse Bos of op de dynamische skyline van Schiphol.

Constellation Building heeft vijf verdiepingen, die via trappen en met een lift bereikbaar zijn. Er is kantoorruimte beschikbaar vanaf circa 67 m² v.v.o. In Constellation zijn creatieve én innovatieve huurders gevestigd. Ze zitten verspreid in het gebouw dat bestaat uit vijf verdiepingen van circa 1.200 m² v.v.o. kantoorruimte.

FACILITEITEN
Iedereen die werkt in Constellation profiteert van het rijke aanbod aan faciliteiten op Schiphol-Oost. Voor een tussendoortje en snelle lunch is er op loopafstand Albert Heijn to go of espressobar De Huismeesters. Bij restaurant Wings geniet je van een uitgebreide lunch of diner in een bijzonder gebouw: de oude verkeerstoren. En in het voorjaar én de zomer komen ook de foodtrucks weer tevoorschijn voor een afwisselende lunch. Voor iedereen die op zoek is naar een tijdelijke werkplek is er Nest, gevestigd in gebouw 144. Projectgroepen en flexwerkers vinden hier hun onderkomen. Of loop bij Nest even binnen voor een heerlijke kop koffie met versnapering als je toe bent aan een andere (werk)omgeving. Blijven klanten of collega’s overnachten dan is er keuze uit verschillende hotels waaronder Steigenberger en Ibis Styles, waar je met collega’s en klanten ook terecht kunt voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of smakelijk diner.

BESCHIKBARE RUIMTEN
Het gebouw heeft een totale grootte van circa 5.800 m² v.v.o. Voor verhuur is er circa 67 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. Dit metrage is als volgt
Begane grond (unit K00-005) : ca. 67 m² v.v.o. kantoorruimte, per direct beschikbaar

PARKEREN
Er is een groot parkeerterrein voor collega’s en bezoekers aanwezig achter het gebouw, op parkeerterrein P57. Bezoekers kunnen in de blauwe zones direct voor en rond het gebouw 1 uur en 30 minuten gratis parkeren.

HUURPRIJZEN
Kantoorruimte: Vanaf € 165,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeren: € 600,- per plaats per jaar.

Servicekosten: € 61,- per m² v.v.o. per jaar.

Bovengenoemde prijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Algemene ruimte:
- Ruime representatieve entree;
- LCD scherm met huurders en centrale postvoorziening in entreehal;
- 2 royale liften;
- Blauwe parkeerzone voor gebouw;
- Minder validen toilet in de centrale hal op de begane grond;
- Dames- en herentoiletgroep op elke verdieping.

Kantoorruimte:
- Mechanische ventilatie met topkoeling;
- Energiezuinige hoogfrequente infrarood gestuurde armaturen;
- Akoestische systeemplafonds;
- Voor bekabeld voor spraak- en data door Schiphol Connect (CAT 5);
- Per stramien aansluitpunten voor elektra en data.

ENERGIELABEL:
Het kantoorgebouw heeft energielabel A+.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Schiphol-Oost en het Constellation gebouw zijn gelegen op steenworp afstand van rijksweg A9 (Alkmaar - Diemen, afslag 6 Aalsmeer), in de nabijheid van rijksweg A4 (Amsterdam - Den Haag - Rotterdam), op 10 minuten afstand van rijksweg A2 (Amsterdam - Maastricht) en rijksweg A1 (Amsterdam - Amersfoort). Daarnaast is luchthaven Amsterdam Schiphol Airport via de Loevensteinse randweg binnen enkele minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Schiphol-Oost heeft niet alleen een perfecte verbinding met Schiphol Plaza (circa 12 minuten), ook de hoogwaardige ov-verbinding (HOV) zorgt ervoor dat business park Schiphol-Oost perfect bereikbaar. Voor het kantoorgebouw bevindt zich bushalte Canadaweg waar de buslijnen 199 (Schiphol knooppunt Noord), 186 (Amstelveen busstation) en de Cirkellijn 180/181 passeren.

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport is een zeer uitgebreid aantal nationale en internationale bestemmingen per trein bereikbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 165 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 61 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
67 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Topkoeling, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, systeemplafond en toilet

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.