Achterwetering 7 2871 RK Schoonhoven

€ 1.100 /mnd

Omschrijving

Het is een ideale plek op het bedrijventerrein van Schoonhoven! Hier tref je langs de verbindingsweg een degelijk en representatief kantoorpand aan bestaande uit twee bouwlagen en meerdere parkeerplaatsen rondom.

Dit deel van het bedrijventerrein is ruim van opzet, kent groenstroken en heeft een brede straat waaraan meerdere representatieve (kantoor)panden grenzen. Daarnaast is de ontsluiting met de provinciale weg N210 praktisch om de hoek.

Het pand is degelijk gebouwd met een kenmerkende kleurstelling in het metselwerk. Jouw nieuwe kantoor is straks voor iedereen herkenbaar! Het heeft een verhuurbaar vloeroppervlakte van 137 m2 en is grotendeels afgewerkt en gestoffeerd. Hier kunnen we stellen dat met een paar kleine aanpassingen er sprake is van “turn-key”.

Indeling:
Je komt binnen in een ruime en nette hal. Met gelijk naast de voordeur de trap naar de verdieping en daarnaast het dames- en herentoilet. Twee aparte ruimten, ieder met een duocloset en een fonteintje en neutraal gekleurd tegelwerk.
Vervolgens is er één open ruimte als kantoorkamer waar circa vier werkplekken zijn.
De werkkamer heeft over de volle lengte een kastenwand met schuifdeuren, er is een systeemplafond met ingebouwde verlichting, verwarming en airconditioning, te openen ramen en uiteraard een uitgebreid systeem voor aansluitingen van stroom en data.

Verdieping:
Deze ruimte heeft een groter vloeroppervlakte en strekt zich aan de achterzijde deels over de buren. Boven aan de trap is een hal met toegang tot drie aparte kantoren en een kast waar de cv-ketel staat opgesteld.
Deze verdieping is recent gemoderniseerd met onder andere een laminaatvloer en gesausde wanden. Handig is dat de twee kamers aan de voorzijde gescheiden en samengevoegd kunnen worden door een schuifwand. Tevens is er één kamer met een kastenwand.
De grootste kamer ligt aan de achterzijde en daarachter is een kantine/ berging. Dit betreft een inpandige ruimte met een pantry met vier onderkasten en een aparte kastenwand.
De hele verdieping is voorzien van een systeemplafond met inbouwverlichting, aansluitingen voor elektra en data, verwarming, airconditioning en veel ramen.

Algemeen:
Energielabel A
De Bedrijfshal aan de rechterzijde op de foto's behoort niet het te huren gedeelte
Circa 5 parkeerplaatsen op eigen terrein
Bij definitieve verhuur is er de beschikking over een definitief energielabel
Verhuur op basis van een ROZ-huurovereenkomst
Borgsom of bankgarantie ter grootte van twee maanden huur
Huurperiode vanaf 3 jaren
Een concept huurovereenkomst is tijdens een bezichtiging verkrijgbaar om inzage te hebben in alle bepalingen en voorwaarden

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.100 per maand
Servicekosten
€ 75 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
139 m²
Perceel
435 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Achterwetering 7

€ 1.100 /mnd