Schaapsweg 26 b 6077 CG Sint Odiliënberg

€ 2.000 /mnd

Omschrijving

Voor mensen met kinderen uit de buurt van Sint Odiliënberg zal deze locatie wellicht bekend voorkomen. Op deze plek zit namelijk al een hele tijd een kinderdagverblijf, maar de huidige huurder heeft gekozen voor een andere locatie, waardoor deze ruimte beschikbaar komt voor een nieuwe invulling!
Het bijzondere aan deze locatie is dat er naast de zee van ruimte aan de binnenzijde ook nog heel veel mogelijkheden zijn op het buitenterrein. Uiteraard is dit wel in overleg met de verhuurder, want er dient wel rekening te worden gehouden met de bewoners van de bovengelegen appartementen.
Het dorp Sint Odiliënberg maakt onderdeel uit van de gemeente Roerdalen en deze gemeente kent in totaal circa 20.000 inwoners. Op 01 januari 2021 had de kern van Sint Odiliënberg 3.325 inwoners en kenmerkt zich door een lokaal verzorgingsniveau met een gunstige ligging ten opzichte van Roermond met een aantrekkelijk leefklimaat nabij diverse groenvoorzieningen, mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

INDELING EN INRICHTING
Entreepartij met tochtportaal. Aan de rechterzijde is er een kantoorruimte met keukenblok, voorzien van een spoelbak en boiler. De grote ontvangstruimte is centraal gelegen en geeft toegang tot nagenoeg alle vertrekken op de begane grond. Vanuit de ontvangstruimte is er een personeelstoilet met tevens de toebehoren voor een mindervaliden toilet en een douche. Er is een voorraadkast waar ook het bedieningspaneel voor de ontruimingsinstallatie hangt.
Aan de linkerzijde is er een grote kantoortuin/groepsruimte met een aparte bergkast met toegang tot het achtergelegen portaal met een aantal kleinere vertrekken waar momenteel slaapvertrekken zijn ingericht. In het middenstuk is een toiletgroep met geheel betegelde wanden en thans nog de sanitaire voorzieningen voor kinderen, maar alle aansluitingen voor toiletvoorzieningen zijn derhalve wel aanwezig.
De ruimte aan de achterzijde (links achter) heeft eveneens een keukenblok, grote raampartijen en een marmoleum vloer. Ook aan de rechterzijde is een grote ruimte die middels een schuifdeur in twee delen te scheiden is. Er is ook hier weer een groot keukenblok geplaatst en vanuit deze ruimte is het buitenterrein bereikbaar.
In de centrale gang is er nog een toiletgroep voor volwassenen (voorheen 2 toiletten, nu 1 toilet en een extra berging), alsmede een voorraadruimte. Er is een technische ruimte waar de luchtbehandelingskast en een tweetal cv-installaties staan opgesteld.

BUITEN
Bij dit complex behoort een royaal buitenterrein. Dit terrein is volledig verhard en omheind. Wel is er aan de linkerzijde de noodtrap van de appartementen en deze dient ook te worden gehandhaafd. Bent u bijvoorbeeld fysiotherapeut, dan zou dit ook een mooi oefenterrein voor loopoefeningen kunnen zijn. Maar ook bijvoorbeeld als lunchplek om tijdens een mooi zonnetje de boterhammen te nuttigen!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.000 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
408 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schaapsweg 26 b

€ 2.000 /mnd