Markt 5492 AA Sint-Oedenrode

€ 160 /m²/jaar

Omschrijving

TE HUUR: Nieuwbouw commerciële ruimte midden in het centrum van Sint-Oedenrode

In het centrum van Sint-Oedenrode, aan de bruisende Markt wordt gebouwd aan het nieuwbouwproject Hart van Rooi met in totaal 3 commerciële ruimtes op de begane grond, welke ook een grote commerciële ruimte kunnen vormen. Hier vindt u de totale unit (1, 2 en 3) - een commerciële bedrijfsruimte van 562 m2 - op de hoek van de Markt en Kapittelhof. Droomt u ook van een eigen bedrijfsruimte die u zelf kunt indelen - dan is dit uw kans!

Wanneer u op de hoek van het pand bent, bevindt zich hier een van de entree mogelijkheden van de te huur aangeboden ruimte. In het gedeelte van unit 1 en 2 zijn ook entree mogelijkheden aangeboden. De ruimte zal geheel standaard casco worden opgeleverd. Zo is er dus alle flexibiliteit om de ruimte in te delen en geheel naar eigen wens af te (laten) werken. De bouw is inmiddels gestart en de oplevering wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2025.

KENMERKEN:
- Ligging: Centrum Sint-Oedenrode
- Nog geheel naar eigen wens te maken qua indeling
- Bouwjaar: 2025
- Oppervlakte: circa 562 m²
- Begane grond
- Oplevering: standaard casco
- Huurprijs: € 160,- per m2/per jaar exclusief BTW en exclusief nutsvoorzieningen
- Waarborg: 3x maandhuur
- Huurperiode in overleg
- Aanvaarding in overleg, na einde bouw (verwacht Q1 - 2025)

LIGGING:
Aan de Markt in het centrum van Sint-Oedenrode wordt gebouwd aan het nieuwbouwproject Hart van Rooi met in totaal 3 commerciële ruimtes, 56 appartementen (waarvan 26 koopappartementen) en een stallingsruimte. Op deze unieke locatie komen historie, cultuur en natuur samen, met alle voorzieningen binnen handbereik. Door de ligging nabij een bushalte, lokale ontsluitingswegen (o.a. Corridor) en de A50 bent u snel onderweg en goed bereikbaar voor uw klanten.

BESTEMMING:
De ruimte valt onder het plan "Markt-Kapittelhof te Sint-Oedenrode" en heeft dit als bestemming Centrum - 1. Deze aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor detailhandel, bedrijven en bedrijfsactiviteiten voor zover deze voorkomen in categorie 1 en 2 van de bij deze regels behorende Lijst van Bedrijven, winkel ondersteunende kantoren en dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen. U vindt het hele bestemmingsplan op website van het Omgevingsloket.

Mocht u verdere informatie wensen omtrent deze kantoorruimte dan vernemen wij dit graag van u.

* Oppervlakte en maten zijn bij indicatie, deze zijn niet nagemeten. Aan deze metingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 160 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
562 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op 5000 m of meer