Holleweg 23 6131 AA Sittard

€ 3.495 /mnd Prijs op aanvraag

Omschrijving

OBJECT
Zeer representatieve kantoorvilla met 12 eigen parkeerplaatsen op geheel beklinkend terrein met centrale ligging op loopafstand van het NS-treinstation, het centrum en het park van Sittard. Het pand bevat vier bouwlagen, souterrain, begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping, is goed onderhouden en heeft een nette uitstraling.

LOCATIE
Het object is gelegen op loopafstand van het centrum van Sittard en het NS-treinstation.

BEREIKBAARHEID
Deze prachtige kantoorvilla is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar.
De A2 is binnen 10 autominuten bereikbaar alwaar verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Het NS-treinstation bevindt zich op 10 minuten lopen.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming dienstverlening' vastgesteld op 2016-12-15 voor dit object.
De voor de 'Dienstverlening' aangewezen gronden zijn bestemd voor: Dienstverlenende bedrijven, kantoren en instellingen op financieel, juridisch of (ontwerp)- technisch gebied dan wel op het gebied van communicatie, informatie en adviezen en bestaande (inpandige) bedrijfswoningen, behorende bij de ter plaatse gevestigde zakelijke dienstverlening. Voor meer informatie omtrent het vigerende bestemmingsplan, ga naar en

BEGANE GROND
De begane grond (in totaal ca. 207 m²) is verdeeld in een entree met receptiefunctie, ontvangsthal/wachtruimte, toilet en meterkast. Verder zijn er op de begane grond nog twee kantoorruimtes, twee berghokken en een lunchruimte (ca. 28 m²) welke uitgerust is met een kitchenette voorzien van koelkast en vaatwasser. De ruimtes beschikken allen over vloerbedekking, airco's, lamellen en databekabeling. De gangen hebben een nette uitstraling mede door de tegelvloer en lichtinval.

EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping heeft een totaaloppervlak van ca. 197 m² en beschikt over vijf kantoorruimtes variërend van 18 m² tot 26,5 m² en beschikt tevens over een ruimte met een keukenblok. Alle ruimtes zijn voorzien van vloerbedekking, databekabeling en systeemplafonds incl. verlichting.

TWEEDE VERDIEPING
Deze verdieping is bereikbaar middels een ruime trapopgang en bestaat uit twee representatieve directiekamers van beiden ca. 20 m². De kantoren beschikken over grote raampartijen met vrij uitzicht over Sittard.

SOUTERRAIN
Het souterrain is ca. 35 m² ten behoeve van archief of opslag en heeft een hoogte van ca. 1,85m.

OPLEVERNIVEAU
- systeemplafonds met inbouwverlichting;
- deels vloerbedekking/tegelvloer;
- stucwanden;
- radiatoren;
- databekabeling & stopcontacten;
- alarm;
- brandmeldinstallatie, brandblussers, noodverlichting;
- trappenhuis;
- kitchenette;
- diverse toiletruimten D/H.

PARKEERVOORZIENING
Het pand beschikt over 12 parkeerplekken en in de omgeving is de mogelijkheid om gratis te parkeren.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
€ 3.495 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 4.500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten

Oppervlakte
464 m²
Perceel
560 m² (in units vanaf 464 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Verwarming, toilet, systeemplafond, kabelgoten en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m, ontspanning op 500 m tot 1000 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Holleweg 23

€ 3.495 /mnd Prijs op aanvraag