Mgr. Claessensstraat 1 6131 AH Sittard

€ 2.495 /mnd

Omschrijving

OBJECT
Zeer representatieve kantoorvilla (ca. 235 m²) met eigen parkeerplaatsen aan voorzijde en op het afsluitbare achterterrein. De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping met op de eerste verdieping een ruim dakterras. Op het achterterrein zijn 4 garageboxen welke ook toebehoren aan het pand.

BIJZONDERHEDEN
Er bestaat de mogelijkheid om het pand in 2 units op te splitsen indien dit gewenst is.
Unit 1 is ca. 130 m² verdeeld over de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping. De huurprijs voor deze unit bedraagt € 1.250, - per maand excl. btw.
Unit 2 is ca. 105 m² gelegen op de begane grond aan de achterzijde van het pand. De huurprijs voor deze unit bedraagt € 1.350, - per maand excl. btw.
Beide units zullen beschikken over eigen parkeerplaatsen.

LOCATIE
Het object is gelegen op loopafstand van het centrum van Sittard en het NS-treinstation. Om het pand heen zijn o.a. de schouwburg, Albert Hein en CZ-zorgverzekeraar gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Deze representatieve kantoorvilla is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar. De A2 is binnen 10 autominuten bereikbaar alwaar verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Het NS-treinstation bevindt zich op 10 minuten lopen.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'enkelbestemming dienstverlening' voor dit object. De voor de 'Dienstverlening' aangewezen gronden zijn bestemd voor: Dienstverlenende bedrijven, kantoren en instellingen op financieel, juridisch of (ontwerp)- technisch gebied dan wel op het gebied van communicatie, informatie en adviezen. Voor meer informatie omtrent het vigerende bestemmingsplan, ga naar en

BEGANE GROND
De begane grond is verdeeld in twee kantoorruimtes, een entree en het trappenhuis. Eén kantoorruimte bevindt zich aan de straatzijde (ca. 22 m²), de tweede kantoorruimte (ca. 83 m²) ligt aan de achterzijde van het pand en heeft de mogelijkheid om door middel van een glaswand de ruimte op te splitsen in twee aparte ruimtes. Alle ruimtes worden gekoeld en verwarmd via de airco. De begane grond is tevens voorzien van keuken en toiletten.

EERSTE VERDIEPING
Vanuit de entree zijn de kantoorruimtes op de eerste verdieping te bereiken. De eerste verdieping is verdeeld in een serverruimte, presentatieruimte (ca. 35 m²) en een kantoorruimte (ca. 10 m²). Verder beschikt de verdieping over een ruim dakterras met veel zonlicht.

TWEEDE VERDIEPING
Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar welke beschikt over een kantoor-/ opslagruimte (ca. 21 m²) en toilet.

OPLEVERNIVEAU
- systeemplafonds met inbouwverlichting;
- deels vloerbedekking/tegelvloer;
- airco;
- radiatoren;
- databekabeling & stopcontacten;
- alarm;
- brandmeldinstallatie, brandblussers, noodverlichting;
- trappenhuis;
- kitchenette;
- diverse toiletruimten D/H.

PARKEERVOORZIENING
Het pand beschikt over 6 parkeerplekken en in de omgeving is de mogelijkheid om betaald te parkeren.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.495 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
235 m² (in units vanaf 105 m²)
Perceel
395 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, toilet, systeemplafond, kabelgoten en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 500 m tot 1000 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Mgr. Claessensstraat 1

€ 2.495 /mnd