Rembrandtlaan 6-8 3362 AH Sliedrecht

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Dit karaktervolle kantoorpand, centraal gelegen in Sliedrecht, biedt mogelijkheden voor zowel woon- als kantoorruimte. Het pand beschikt over prachtige, ruime kamers met veel natuurlijke lichtinval en heeft een industriële uitstraling. Met aanzienlijke potentie en gunstige nabijheid tot winkels, supermarkten, sportfaciliteiten en het centrale treinstation van Sliedrecht, biedt dit pand een veelzijdige locatie voor verschillende doeleinden. Het pand is ook geschikt voor meerdere wooneenheden of bedrijfsverzamelgebouw.

LOCATIE
Dit kantoorpand is gelegen in het centrum van Sliedrecht met winkel- en horecavoorzieningen op loopafstand. Via de Stationsweg goede uitval mogelijkheden van en naar de rijksweg A15 (Rotterdam – Gorinchem). Tevens bevinden zich binnen enkele minuten loopafstand openbaar vervoervoorzieningen.

BEGANE GROND
Via de glazen deur betreedt u vanuit de entree de ruime hal, waar een open trap naar de eerste verdieping leidt. Vanuit de hal heeft u toegang tot de garderobe, de centrale ruimte van het pand en twee kantoorruimtes.

De hal is afgewerkt met grijze vloertegels, de wanden zijn deels betegeld en deels behangen, en het plafond is voorzien van een systeemplafond.

In de entree bevindt zich de meterkast.

Vanuit de garderobe zijn twee toiletruimtes bereikbaar, die ieder toegang geven tot twee toiletten. Dankzij een dakraam in beide toiletruimtes is er natuurlijk daglicht aanwezig. De garderobe geeft toegang tot kantoorruimte 4.
Vanuit de centrale ruimte heeft u toegang tot kantoorruimte 3 en 4. De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een systeemplafond.

Kantoorruimte 1 t/m 4
Het pand beschikt over vier kantoorruimtes op de begane grond, met verschillende afmetingen. De kantoorruimtes zijn toegankelijk vanuit de hal en de centrale ruimte. Alle ruimtes zijn afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een systeemplafond.

De kantoorruimtes aan de voorzijde van het pand hebben grote ramen waardoor er uitzicht is op de straat.

Kantoorruimte 1 en 2 zijn met elkaar verbonden door glazen deuren en vloer-tot-plafond ramen. In kantoorruimte 3 bevindt zich een goederenlift die in verbinding staat met de eerste verdieping.

Kantoorruimte 4 is bereikbaar vanuit zowel de garderobe als de centrale ruimte en bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw.

Via de centrale ruimte bereikt u een tweede hal, gelegen aan de achterzijde, die toegang biedt tot de keuken, de kelder via een vaste trap naar beneden en de tuin via de achterdeur.

Keuken
De keuken is uitgerust met keukenkastjes, twee spoelbakken en een warmwater boiler. Zowel de vloer als de muren van de keuken zijn betegeld.

Kelder
Via de vaste trap vanaf de begane grond komt u uit in de hal van de kelder. De hal geeft toegang tot 3 bergruimtes. De hal is afgewerkt met roodkleurige vloertegels en witte wandtegels.

Bergruimte 1 t/m 3
Het pand beschikt over 3 bergruimtes in de kelder, met verschillende afmetingen. Bergruimte 2 beschikt over daglicht dankzij 2 ramen.

EERSTE VERDIEPING
De overloop biedt toegang tot kantoorruimte 1, 2, 5 en 6. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, wandtegels en een systeemplafond. Kantoorruimte 1 t/m 6 Het pand beschikt over 6 kantoorruimtes op de eerste verdieping, met verschillende afmetingen. De kantoorruimtes zijn toegankelijk vanuit de overloop en kantoorruimte 5. Alle ruimtes zijn afgewerkt met vloerbedekking, behangen of houten wanden en een systeemplafond.
In kantoorruimte 4 bevindt zich een goederenlift die in verbinding staat met de begane grond.
Kantoorruimte 4 en 5 zijn met elkaar verbonden door glazen deuren en vloer-tot-plafond ramen, en bieden toegang tot het balkon.

TWEEDE VERDIEPING
De open trap leidt vanaf de eerste verdieping naar de overloop van de tweede verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking en wandtegels. De deur biedt toegang tot de open zolder.

Zolder
De open zolder heeft een zichtbare dak- en balkenconstructie. De zolder biedt veel bergruimte en heeft een nokhoogte van 2.95 meter.

Tuin/Berging/Balkon
• de tuin strekt zich uit langs de zijkant van het pand en loopt door tot een deel van de achterkant, waar zich een open houten berging bevindt.
• het balkon (6.42 x 2.55) is gelegen aan de achterzijde van het pand en is bereikbaar vanuit kantoorruimte 4 en 5 op de eerste verdieping.

ALGEMENE INFORMATIE
• verwarming wordt geregeld middels C.V.-ketel in de kelder
• warmwater wordt geregeld middels warmwaterboiler in de keuken
• het pand is geschikt als kantoor, meerdere wooneenheden of als bedrijfsverzamelgebouw
• warmwater wordt geregeld middels een geiser in de keuken

KOOPSOM
Bieden vanaf € 325.000,-k.k.
De biedingsprocedure geschiedt onder voorbehoud gunning door verkoper.

STAAT VAN OPLEVERING
Het bedrijfspand wordt overgedragen in de staat waarin deze zich bevindt inclusief alle zichtbare en onzichtbare gebreken, op basis van het “as is, where is” principe. Koper aanvaardt de huidige bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand van de onroerende zaak in alle opzichten. Koper heeft ter zake van deze staat van de onroerende zaak geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper.

OPLEVERING
In overleg.

INTERESSE?
DKZ Bedrijfshuisvesting B.V.
Ohmweg 57f
2952 BD Alblasserdam
tel. : 085-4839869
e-mail :

In collegiale samenwerking met Kooyman Eigen Huis.

Deze informatie is zorgvuldig samengesteld, echter alle genoemde oppervlakte zijn indicatief en aan de hierbij verstrekte gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie mag niet als een aanbieding of offerte worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs nader overeen te komen
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953

Oppervlakten

Oppervlakte
383 m²
Perceel
276 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rembrandtlaan 6-8

Prijs n.o.t.k.