Heistraat 6 A 5691 CA Son en Breugel

€ 45.000 /jr

Omschrijving

Commerciele ruimte (totaal ± 465 m² v.v.o.). Gelegen op de begane grond. Eigen patio-tuin. Mogelijkheid voor het bijhuren van 4 eigen parkeerplaatsen. Fraaie locatie in het centrum van Son.

Indeling: Entree met schuifdeuren, hal/gang naar de diverse kantoorruimtes waaronder de grote kantoortuin van circa 192 m², met aansluitend 9 diverse separate kantoor-/spreekkamers, gang naar berging/opslagruimte, pantry met keukenblok, toiletgroep dames met 2 separate toiletruimtes, toiletgroep heren met 2 toiletruimtes, kast met uitstortgootsteen, invalide toilet, deur naar portaal met en-tree via de achterzijde van het pand, aan de voorzijde zijn nog 2 aparte spreekkamers gesitueerd.

Bijzonderheden: Fraaie centrum locatie! Goed ingerichte en afgewerkte kantoorruimte. Airco- en luchtbehandelingsinstallatie in 2017 vernieuwd. Vloerstopcontacten en patchkast. De commerciële ruimte maakte vroeger deel uit van een voormalig bankgebouw. Flexibel indeelbare kantoorruimte/werkplekken. Patio-tuin van ± 50 m². Zonnewering aanwezig. Indien gebruik als winkelruimte is een nieuwe ingang mogelijk. Goede laad-/losmogelijkheden aan de achterzijde. Gunstige ligging aan de noordzijde van Eindhoven. Goede bereikbaarheid naar Eindhoven alsmede A50, A2 en A58. Fraaie ligging op herkenbare zicht-/hoeklocatie in hartje centrum van Son. 4 eigen parkeerplaatsen bij te huren in de parkeerkelder van het naastgelegen appartementencomplex Heistaete. Via de achteruitgang van Heistraat 6 A en de achteringang van de parkeerkelder gemakkelijk bereikbaar. Openbare parkeerplaatsen middels langsparkeren aan de straat (blauwe zone; gratis parkeren). Achter het pand is een groot parkeerterrein voor langduriger vrij parkeren. Bushalte op het Raadhuisplein/Nieuwstraat. In het centrum van Son bevinden zich een aantal landelijk werkende ketens waaronder Blokker, Hema, Kruidvat, Etos, Primera, Jola en Gall & Gall. Tevens aan het 17 Septemberplein de supermarkten Albert Heijn en Aldi. Centrum I waaronder bijvoorbeeld vallen winkelruimte (detailhandel), kantoren met baliefunctie, horeca I en publieksverzorgende ambachten en dienstverlening. Huurovereenkomst 5 jaar met 5 optiejaren. Huurverhoging jaarlijks op basis van wijziging maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI van het CBS). Het pand wordt casco verhuurd. De aanwezige kantoorinventaris achter alsmede het plafond mag achterblijven. De kantoorinventaris mag door de huurder worden gebruikt echter verhuurder pleegt geen vervanging c.q. onderhoud. B.T.W. van toepassing. Bankgarantie/waarborgsom 3 maanden huur. Verhuurder behoudt zich het recht van gunning. Bouwjaar ± 2017 verbouwd en gemoderniseerd.Totaal verhuurbaar vloeroppervlak ± 465 m². Huurprijs € 45.000,= per jaar exclusief b.t.w.. Aanvaarding in overleg / direct beschikbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 45.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974

Oppervlakten

Oppervlakte
465 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heistraat 6 A

€ 45.000 /jr