van Harenstraat 4 9076 BW St.-Annaparochie

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag
Blikvanger Voormalig bankgebouw met ruime bestemmingsmogelijkheden

Omschrijving

De online verkoop, in opdracht van de eigenaar, welke verkoop plaatsvindt op dinsdag 15 december 2020, bij inzet en afslag vanaf 10:00 uur, via de website van BOG Auctions.

Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op 30 november 2020 van 11:00 tot 13:00 uur en binnen dat tijdvak uitsluitend op afspraak met BOG Auctions.

Het uitbrengen van een onderhands bod bij de notaris is tot en met 14 december 2020 mogelijk via het biedformulier op de website van BOG Auctions.

VEILENDE NOTARIS:
VDB Notarissen BV
Mr. A.W. Kuijpers
Eindhovenseweg 126
5582 HW WAALRE
Postbus 193
5580 AD WAALRE

Dit dossier is in behandeling bij mevrouw W. van Straten en mevrouw mr. S. van Baalen.

OMSCHRIJVING REGISTERGOED:
In het dorpscentrum van Sint Annaparochie, tegenover de Van Harenskerk en Noordervaart gelegen, voormalig bankgebouw met buitenterrein aan de achterzijde.

Het bestemmingsplan biedt mogelijkheden voor gebruik voor detailhandel, dienstverlenende bedrijven en instellingen, horeca, sociaal culturele doeleinden en wonen.

KADASTRALE GEGEVENS:
Kadastraal bekend gemeente Sint Anna Parochie, sectie A, nummer 3279, groot 4 are 53 centiare.
Een deel van het te verkopen kadastrale perceel (gearceerd op het kaartje op pagina 4 van de brochure) is op dit moment op basis van een overeenkomst in gebruik bij de eigenaar van het kadastrale perceel gemeente Sint Anna Parochie, sectie A, nummer 2173. De “overeenkomst tot gebruik gedeelte perceel 3279” is door de Rabobank opgezegd.

LOCATIE:
Sint Annaparochie is een dorp van de gemeente Waadhoeke, in de Nederlandse provincie Friesland. Het ligt nabij de Waddenzee, ten noordoosten van Franeker en ten noordwesten van Leeuwarden, tussen Sint Jacobiparochie en Vrouwenparochie.

INDELING:
Begane grond: entree, ontvangsthal-servicedesk met pantry en airconditioning, serviceruimte apparaten, kopieerruimte, drietal kantoorruimten-spreekkamers, toiletgroep met dames en herentoilet, werkkast.
1ste Verdieping: nog in te richten verdieping met cv-ketelopstelling en balkon aan de voorzijde, op dit moment in gebruik als archiefruimte.
Aan de indeling alsmede de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

AFMETINGEN:
Verhuurbaar vloeroppervlakte begane grond: 189 m².
Verhuurbaar vloeroppervlakte eerste verdieping: 116 m².
Gebouwgebonden buitenruimte eerste verdieping: 7 m².
Totaal verhuurbaar vloeroppervlakte: 305 m².

PARKEREN:
Openbaar parkeren.

BESTEMMING:
Conform het onherroepelijk bestemmingsplan St.-Annaparochie (vastgesteld 27 oktober 2016) heeft de onroerende zaak de Enkelbestemming: Centrum. Voor de volledig gegevens wordt verwezen naar de Bijlage Bestemming in de dataroom bij deze veiling.

GEBRUIKSSITUATIE / HUURSITUATIE:
Dit object wordt leeg en vrij van huur & gebruik geleverd. De aanwezige geldautomaten zullen voor de levering verwijderd worden.

OMZETBELASTING-OVERDRACHTSBELASTING:
Voor de fiscale aspecten wordt verwezen naar de Bijzondere Veilingvoorwaarden bij deze veiling..

DISCLAIMER:
BOG Auctions en BVA Auctions Real Estate (hierna te noemen ‘Makelaarskantoor’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Van Harenstraat 4 te Sint Annaparochie (de “Transactie”). BOG Auctions en Makelaarskantoor zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of Makelaarskantoor en/of BOG Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch Makelaarskantoor hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

BOG Auctions / Makelaarskantoor treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Opdrachtgever en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Kenmerken

Veiling

Prijs
Vanaf prijs op aanvraag
Veilingdatum
Dinsdag 15 december 2020

Overdracht

Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
305 m²
Perceel
453 m² (in units vanaf 305 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,14

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, in woonwijk en aan vaarwater

Over deze veiling

BOG Auctions

Datum dinsdag 15 december

Omgeving

St.-Annaparochie Zuidwest, St.-Annaparochie

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

van Harenstraat 4

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag