Wilhelminaplein 11 5931 NX Tegelen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

GESCHIKT VOOR KANTOOR - PRAKTIJKRUIMTE - WINKEL - KAPSALON - MAATSCHAPPELIJKE FUNCTIE - DIENSTVERLENING - CULTUUR EN ONTSPANNING ETC.

GELEGEN OP EEN ZICHTLOCATIE, DIRECT AAN EEN PLEIN IN ‘HARTJE’ CENTRUM TEGELEN DIT MULTIFUNCIONEEL GEBOUW.

DEELVERHUUR MOGELIJK IN THEMA INVULLING, BIJV. FINANCIËLE DIENSTEN, ZORG/GEZONDHEID, ENERGIE, VERZORGING, ICT ETC.

Oppervlakte:
Souterrain: ca. 213 m2
Begane grond: ca. 254 m2

Het front heeft een lengte van totaal ca. 35 meter wat zorgt voor een ideale uitstraling voor etalage reclames.
Het betreft het voormalige ABN Amro bank gebouw met o.a. diverse kantoorruimten van tezamen ca. 200m2 groot, pantryruimte, toiletgroep dames en heren en een eveneens zo groot souterrain met nog diverse ruimten en een grote kluisruimte.
Het pand is ideaal te gebruiken als kantoor- en/of praktijkruimte. In overleg kan de ruimte gebruikt worden als winkelruimte of detailhandel.

Verder is het pand geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Ook is er klimaatbeheersing, luchtbehandeling, koeling en een cv-installatie aanwezig. De warmwatervoorziening is via een tapboiler en in de pantry is een vaatwasser aanwezig.

Aan de voorzijde is een rustig plein gelegen welke uitzicht biedt naar de Grotestraat. Er zijn aan de overzijde van de Grotestraat, de Smidstraat en aan de zijzijde de Gasthuisstraat openbare parkeerplaatsen en aan de zuidzijde op het Wilhelminaplein is een blauwe parkeerzone voor maximaal 3 uur parkeren.

Volgens het vigerende bestemmingsplan is het navolgende mogelijk:
- Kantoren;
(een gebouw of ruimte dat/ die dient voor de uitoefening van administratieve werkzaamheden ten behoeve van derden en werkzaamheden die verband houden met het doen functioneren van (semi)overheidsinstellingen, het bankwezen en naar aard daarmee gelijk te stellen instellingen)

- Detailhandel;
(het bedrijfsmatig te koop of te huur of in lease aanbieden, waaronder begrepen de uitstalling ter verkoop, ter verhuur, ter leasing, het verkopen het verhuren en/ of leveren van goederen aan personen die deze goederen kopen respectievelijk huren voor gebruik, verbruik of aanwending anders dan in de uitoefening van een beroeps- of bedrijfsactiviteit)

- Maatschappelijke doeleinden;
(het uitoefenen van activiteiten gericht op de sociale, maatschappelijke, educatieve en openbare dienstverlening, waaronder gezondheidszorg, zorg en welzijn, jeugd / kinderopvang, onderwijs, religie, uitvaart / begraafplaats, bibliotheken, openbare dienstverlening, verenigingsleven en/ of defensie/ militaire zaken)

- Cultuur en ontspanning, geen speelhallen, amusementscentra en casino's zijnde;
(het bedrijfsmatig verrichten van activiteiten gericht op spel, vermaak en ontspanning, waaronder podiumkunsten en bioscopen, musea en toeristische attracties, muziek- en dansscholen, oefenruimten en creativiteitscentra waaronder begrepen galeries en ateliers)

- dienstverlening;
(bedrijf of instelling waarvan de werkzaamheden bestaan uit het bedrijfsmatig verlenen van economische en maatschappelijke diensten aan derden, waaronder zijn begrepen kapperszaken, schoonheidsinstituten, fotostudio's en naar aard daarmee gelijk te stellen bedrijven en inrichtingen, evenwel met uitzondering van een garagebedrijf en een seksinrichting)

Globale indeling:
Begane grond:
Tochtportaal; kantoorruimte (ca. 200m2); secundaire ruimte v.v. pantry, toiletgroep dames en heren; berging; stookruimte; meterkast (deze ruimten zijn tezamen ca. 54m2);

Souterrain:
Het souterrain (ca. 193m2) is makkelijk te bereiken via een breed trapportaal met trappenpartij. Aansluitend is er nog een fietsenberging (ca. 20m2) deze is via de gemeenschappelijke entree van de appartementen te bereiken. Hier is ook de airco installatie geplaatst.
Verder zijn er nog aanwezig: kantoorruimte, bergingen en de luchtbehandelingruimte.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt leeg opgeleverd (wel aanwezig: systeemplafond, keukenapparatuur, vloerbedekking, lamellen, scheidingswanden en kabel- en vloergoten).

Huurcondities:
Servicekosten (voorschot):
In overleg

Huurperiode:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen.

BTW - belaste verhuur:
Verhuurder opteert voor met BTW -belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW norm) dan zal er een BTW -vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Waarbogsom:
Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks ''alle huishouders'' (2006 = 100), gepubliceerd door het CBS.

Huurcontract:
Standaard model ROX- contract model (kantoorruimte/bedrijfsruimte) met bijbehorende Algemene Bepalingen (laatste versie).

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Goedkeuring eigenaar.

Bijzonder bepaling:
Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/huurder/onderhuurder/opdrachtgever.
Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van eventuele onjuistheden en/of wijzigingen kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Culturele instelling en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
254 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wilhelminaplein 11

Huurprijs op aanvraag