Westluidensestraat 14 4001 NG Tiel

€ 750 /mnd

Omschrijving

De huidige huurder Covebo groeit uit hun jasje op deze locatie, waardoor het pand beschikbaar komt voor een andere huurder.
Covebo wil graag verhuizen naar hun grotere pand en geeft daarom een nieuwe gebruiker het 1e huurjaar een korting op de huurprijs van de Westluidensestraat!

Het pand is gunstig gelegen in de aanlooproute naar het autovrije deel van het centrum en kan in gebruik genomen worden als kantoor-/winkel-/praktijkpand.

De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 90 m² en een frontbreedte van 4,5 m. Is voorzien van systeemplafond met verlichting, vloerbedekking, kabelgoten, toilet, pantry en heeft een kelder waar opslag mogelijk is.

Nadere indeling van de ruimte kan geheel naar eigen wens geschieden.

HUURPRIJS:
€ 750,= per maand excl. BTW voor het 1e huurjaar
Vanaf het 2e huurjaar bedraagt de huurprijs € 930,= per maand excl. BTW

INDELING:
Entree, open ruimte van circa 90 m² met toilet en pantry. Het pand heeft een kelder die te gebruiken is als opslagruimte, tevens hangt daar de CV-installatie. De meterkast bevindt zich in de achterliggende hal die tevens toegang geeft tot de appartementen. Aan de achterzijde is een raampartij die zorg draagt voor extra daglicht toetreding, dit is echter geen uitgang.

OVERIGE:
* Vanwege de bovengelegen woningen is geen horeca toegestaan. Een dagzaak (croissanterie o.i.d.) behoort wel tot de mogelijkheden.
* Direct om de hoek bevindt zich de Westluidense Poort waar een aantal culturele instellingen zijn gevestigd, zoals de bibliotheek en Zinder. Tevens bevindt zich hier een ruime ondergrondse parkeergarage, hierdoor is op de locatie van de Westluidensestraat de passantenstroom vanuit de parkeergarage naar de binnenstad toegenomen.
* Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra komen rechtstreeks voor rekening huurder.
* Minimale huurtermijn van 3 jaar.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie / waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken.

Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties. Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.

De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

De directe omgeving van het pand bestaat uit een diversiteit aan bebouwing. Winkels, kantoren, zakelijke dienstverleners zijn directe buren. Op ca 100 meter afstand begint het autovrije winkelgebied waar grote landelijke winkelketens, horeca en speciaalzaken gevestigd zijn.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad Tiel’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum-2’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 750 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 930 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling, praktijkruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
F 1,66

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Westluidensestraat 14

€ 750 /mnd