Tuin van Medel 4004 LE Tiel

Huurprijs op aanvraag Prijs op aanvraag

Omschrijving

IN HET HART VAN HET LAND
Industrieschap Medel in Tiel is het geografische hart van Nederland.

Vandaar dat Medel is verworden tot de logistieke vervoers-hub van ons land. Met uitstekende verbindingen over de weg, spoor en het water, is dit de uitgelezen plek voor uw nieuwe vestiging.

Dit is meer dan alleen een locatie. Het uitzicht, de kalmte en het omringende groen zijn een inspiratie om op deze plek te gaan werken. Rijk aan een historische betekenis gaat deze locatie terug tot de Romeinen, die hier een nederzetting stichtten. Hier, in het hart van de Betuwe, is uw doorgang naar een inspirerende werkomgeving. Met elkaar.

NON-VIRGIN MATERIALS
Het terrein van de kavel zal voor het grootste deel worden ingericht met halfverharding en groen. Voor het parkeren gebruiken we riviergrind en voor de ontspanning een bijenweide met moestuin welke zorgt voor de noodzakelijke biodiversiteit. Het bouwwerk zelf wordt samengesteld uit alleen natuurlijke materialen, die geen beroep doen op de reserves van onze aarde. Zoals sloopmateriaal en ‘non-virgin materials’.

TWEEDE MAAIVELD
De footprint van het kantoorgebouw ‘Tuin van Medel’ zal niet leiden tot een vermindering van het aanwezige groen. Door toepassing van een groen dak zal er een compensatie zijn van het bestaande groen. Tegelijktijdig zullen we het dak inrichten voor ‘urban farming’. Deze daken zijn openbaar toegankelijk en worden met een hekwerk tegen vallen beschermd.

PLATTEGRONDEN & INRICHTING
We zien een symmetrisch gebouw met twee vleugels van ieder 1000m². In het midden bevindt zich de centrale ontmoetings/entreehal van het gebouw. Hier vinden we Barista en kun je een gezond
appeltje plukken.

Het gebouw is een verdieping hoog (400cm) en heeft alleen ter plaatse van de entree twee verdiepingen. Vanaf deze verdieping wordt op een aangename manier de daktuin bereikt. Er zijn diverse mogelijkheden tot verhuur of verkoop.

De ruimte voor kantoren is onder te verdelen in kleinere units vanaf 80m².
Ook is het mogelijk om een van de vleugels van 1000m2 te huren c.q. te kopen. En tot slot kan het gehele project met een BVO van 1400m² in zijn geheel worden afgenomen.

Het dak heeft een functie van groene buitenruimte. Ons voorstel is om dit in te zetten als een urban farm waar kippen vrij kunnen rondlopen en de verzamelde eieren een verse start van de werkdag geven.
De twee kassen met een goothoogte van 7 meter zijn het entreegebied en hier vindt men de sanitaire- en technische voorzieningen. Ook wordt er gedacht aan een pantry voor de uitgifte van dranken en broodjes.

Het dak is bereikbaar via de verdieping in de centrale ontvangsthal. Het dak wordt uitgevoerd als een groen dak zodat de footprint van het gebouw wordt terug gegeven aan de natuur. Het dak is een verhoog- de tuin, waar klein vee rondscharrelt.

Voor meer informatie over dit bijzondere project kunt u contact opnemen met JCVANKESSEL, via 0345-571563.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
1.400 m² (in units vanaf 80 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tuin van Medel

Huurprijs op aanvraag Prijs op aanvraag