J.S. de Jongplein 7 a 4001 WG Tiel

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Op loopafstand van het treinstation Tiel en centrum gelegen moderne, kleinschalige kantoorruimten op flexibele contractbasis te huur.

In het representatieve kantoorgebouw waar Thius en de RAR gevestigd zijn, zijn op de bovenste etage 2 zelfstandige kantoorkamers van ieder ca. 18 m² beschikbaar.
De kamers zijn zowel separaat als gezamenlijk te huur.

In contractvorm bent u flexibel; zo sluit u al een huurcontract af met een minimale periode van drie maanden.

HUURPRIJS:
€ 375,= per maand incl. servicekosten excl. BTW per kamer

INDELING:
Entree via de centrale hal, toegang tot de derde verdieping via trappenhuis en/of lift, gezamenlijke overloop met loggia en toiletgroep.

De kamers liggen aangrenzend aan de voorzijde van het gebouw en zijn ieder ca. 18 m² groot. Zijn voorzien van systeemplafond met verlichting en zijn gestoffeerd.

Goede bereikbaarheid
Het pand is vanwege de gunstige ligging makkelijk bereikbaar. De A15 bevindt zich op kleine afstand en het treinstation van Tiel ligt dichtbij (slechts 5 minuten lopen).

Duurzaamheid
Het gebouw heeft energielabel A en is volgens de laatste standaarden energiezuinig gebouwd. Het beschikt over een WKO installatie en vloerverwarming. Lichtsensors zorgen ervoor dat lampen niet langer dan nodig branden en passen ook automatisch de lichtsterkte aan. De energie die verbruikt wordt is duurzaam opgewekt.

OVERIGE:
* De servicekosten omvatten het verbruik van gas, water en elektra, glasverzekering, glasbewassing, schoonmaak van de algemene ruimten en WIFI-aansluiting.
* De beschikbare ruimte beschikt niet over een eigen pantry. Indien gewenst kan gebruik gemaakt worden van de koffiecorner op de 2e etage waar De Kantoorgaard is gevestigd. De Kantoorgaard biedt ruimte aan diverse gebruikers.
* De kamers hebben geen intercomvoorziening.
* Waarborg: er wordt een waarborgsom gevraagd ter grootte van 1 maand huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Betaling: per maand vooruit.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het gebouw is gelegen op een fraai hoekperceel en op gunstige afstand van NS-station, stadcentrum en Rijksweg A15, met Knooppunt Deil op circa 4 autominuten afstand.

Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken.
Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties.

Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.
De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
36 m² (in units vanaf 18 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
A 0,74

Omgeving

Ligging
In woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

J.S. de Jongplein 7 a

Huurprijs op aanvraag