Schouwburgring 4 5038 TL Tilburg

€ 21.000 /jr

Omschrijving

ALGEMEEN
Commerciële ruimte op zeer opvallende locatie aan een drukke doorgaande weg door het centrum, op steenworp afstand van de stadschouwburg en met volop parkeergelegenheid op het achtergelegen parkeerterrein.

De Schouwburgring is een aantrekkelijk (deels overdekt) winkelgebied dat zich bewezen heeft als een succesvolle formule, gelet op de mix van regionale detaillisten alsmede landelijke ketens die zich hier hebben gevestigd. Aan de Schouwburgring zijn diverse prominente dienstverleners/retailers gevestigd zoals o.a. Bruna, Zeeman, Werktalent, Fonky Sales, Prénatal, Mitra, Goudwisselkantoor, Perry Sport, Fietsenwinkel.nl, De Beren etc.

Aan de achterzijde van het gebouw is ruimte voor laden en lossen. Door de realisatie van de heringerichte cityring komt de Schouwburgring nog beter tot zijn recht. De ligging direct aan een belangrijke parkeergarage, Louis Bouwmeesterplein, maakt dat veel bezoekers van de stad passant zijn bij dit winkelgebied.

LIGGING
De winkelruimte is gelegen aan de Schouwburgring welke grenst aan de stadskern. Aan de overkant van de Schouwburgring bevindt zich de Schouwburgpromenade die overgaat in de gezellige Oude Markt met vestigingen van diverse horecagelegenheden (o.a. Carrousel, Anvers, Multi-vlaai, Bagels en Beans) die vervolgens aansluit op de A-1 winkelstraat, de Heuvelstraat.

De locatie is optimaal te bereiken vanaf zowel de voor- als achterzijde van het gebouw vanwege de unieke ligging aan zowel de Schouwburgring als aan het Louis Bouwmeesterplein. De doorgang vanaf de parkeergarage “Louis Bouwmeesterplein” onder het appartementencomplex naar de Schouwburgring, zorgt daarnaast voor extra passantenstroom.

BEREIKBAARHEID
Het stadscentrum is goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Het NS-station Centraal bevindt zich op ca. 10 minuten loopafstand, ook zijn er busstopplaatsen aan de Schouwburgring gesitueerd. Daarnaast is de locatie met de auto eveneens uitstekend te bereiken.

DOELGROEP
De laatste gebruiker van de ruimte was Werktalent (uitzendbureau) die vanwege hun groei is verhuisd naar de naastgelegen ruimte. Het voortgezet gebruik als (inloop)kantoor is daarom of andersoortige (zakelijke) dienstverlening al dan niet met baliefunctie is bij het uitstek het perfecte gebruik van deze ruimte.

OPPERVLAKTEN
De oppervlakte van de ruimte bedraagt ca. 103 m² en is gelegen op de begane grond.

PARKEREN
Er is in de directe nabijheid voldoende parkeergelegenheid, o.a. parkeergarage Louis Bouwmeesterplein welke direct aan de achterzijde van de aangeboden ruimte is gelegen, alsmede parkeerplaatsen voor de deur aan de Schouwburgring zelf (beide betaald parkeren).

VOORZIENINGEN
Het object is voorzien van o.a. het volgende:
- Pantry
- Sanitair
- Verwarming middels gas c.v.
- Plafond met industriële look
- Betonnen vloer met (bestaande) laminaatvloer

BESTEMMING
Uitermate geschikt voor (zakelijke) dienstverlening of detailhandel.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 21.000,- per jaar (excl. BTW).

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

SERVICEKOSTEN
Het object beschikt over zelfstandige aansluitingen op de nutsvoorzieningen; huurder dient de leveringscontracten rechtstreeks met de desbetreffende nutsbedrijven af te sluiten.

Aan huurder zullen servicekosten in rekening worden gebracht die betrekking hebben op onderhoudszaken van algemene aard.

WINKELIERSVERENIGING
Huurder dient lid te worden van de winkeliersvereniging; de bijdrage hiervoor wordt rechtstreeks door de winkeliersvereniging aan huurder in rekening gebracht.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden; op korte termijn mogelijk.

HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt in principe 5 jaar + 5 optiejaren; overige huurtermijnen zijn in onderling overleg bespreekbaar.

OVEREENKOMST
Het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model september 2012, winkelruimte- en overige bedrijfsruimte (ex artikel 7:290 BW) met de bijbehorende algemene bepalingen en aanvullingen.

ZEKERHEIDSTELLING
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een betalingsverplichting (inclusief BTW) van drie maanden.

HUURBETALING
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 21.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
103 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schouwburgring 4

€ 21.000 /jr