Lage Witsiebaan 101 5042 DH Tilburg

€ 595.000 k.k.

Omschrijving

LAGE WITSIEBAAN 101 te TILBURG

Uniek object met bijna 300 m2 woonoppervlak en talloze gebruiksmogelijkheden.

De hoekwoning heeft aan de achterzijde een garage en berging. Het perceel is bijna 500 m2!

Door de grootte en indeling heeft het pand een groot aantal mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan een groot woonhuis (met 7 slaapkamers), semi-bungalow, woning met mantelzorg, beroep aan huis, aan zorg gerelateerde bewoning.

Globale indeling:
Bouwjaar: 1963
Inhoud: 887 m3
Gebruiksoppervlak wonen: 286 m2
(Hoofdwoonhuis: 177 m2 en extra woonruimte: 109 m2)
Gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte: 0 m2
Gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte: 36 m2 (drie balkons)
Gebruiksoppervlak externe bergruimte: 24 m2 (berging en garage, exclusief de overkapping)
Tuin: 262 m2 (waarvan 80 m2 voortuin en 182 m2 achtertuin)

Begane grond
Achter een brede voortuin zijn een tweetal voordeuren. Via de voordeur aan de linkerzijde (nr. 101) komt u in een hal. Aan de rechterzijde is de deur naar een zwevend toilet met fontein. Een stukje verderop is de deur naar de kelder. De volledig betegelde kelder is op een ruime stahoogte.

Aan de linkerzijde is de deur naar de woonkamer. De woonkamer heeft een houten vloer en open haard. De woonkamer heeft aan de voorzijde een grote raampartij met uitkijk over de Statenlaan. De kamer is bijna 5 meter breed. Aan de achterzijde is de serre c.q. uitbouw met openslaande tuindeuren.

Naast de woonkamer is de eerste keuken. De in lichte kleuren uitgevoerde keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, magnetron en oven. Aan de achterzijde van de keuken is achter een schuifwand de opstelling van de eerste c.v. ketel (Bosch).

Via de deur in de hal (naast de kelder) komt u in het rechtergedeelte van de woning. U komt eerst in een tweede hal met inbouwkast. Aan de achterzijde is de badkamer. Deze is voorzien van een douche met glazen deur, zwevend toilet, wastafel met meubel.

Aan de voorzijde is een woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer en natuurstenen aanrechtblad. Naast de keuken is de tweede ingang (met bordje huisnummer 101a) met een hal met daarin de meterkast en een tweede toilet met fontein. Aan de achterzijde is een slaapkamer. Al deze ruimten hebben een laminaatvloer.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal op de begane grond komt u op de overloop van de eerste verdieping. Op de overloop is een zwevend toilet met fontein.

Er zijn twee grote slaapkamers in het hoofdgedeelte. Een slaapkamer is aan de voorzijde met inbouwkast. De grootste slaapkamer is aan de achterzijde. Deze heeft een inbouwkast over de volle breedte van de slaapkamer. Beide kamers hebben een ingebouwde wastafel (in de kast) en een laminaatvloer.

Aan de achterzijde is de tweede badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche met glazen deur, dubbele vaste wastafel met meubel en designradiator.

Het dakterras aan de achterzijde biedt meer dan voldoende ruimte voor een extra zitje.

Via de overloop komt u op een tweede overloop c.q. werkruimte met balkon aan de voorzijde. Hier is een derde kamer met laminaatvloer, boiler en aansluiting voor de wasmachine. Uiterst rechts is een vierde slaapkamer over de volle diepte van dit deel van de woning.

Tweede verdieping
Middels een trap op de overloop van de eerste verdieping komt u op de overloop van de tweede verdieping.

Aan de voorzijde is een derde balkon.

Aan de achterzijde is de derde badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douchecabine, vaste wastafel, zwevend toilet en designradiator.

Aan de linkerzijde van de woning zijn een tweetal slaapkamers (dus nummer 6 en 7). De slaapkamer aan de voorzijde grenst aan het balkon. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een soort voorportaal met een vaste wastafel en een c.v. ruimte (met daarin de tweede c.v. ketel HR ketel Nefit uit 2016). De kamer heeft een dakraam met elektrische screen.

Tuin
Aan de achterzijde is een brede tuin. De tuin is deels bestraat, zoals bijvoorbeeld bij het terras tegen de achtergevel en deels beplant. Aan de achterzijde is een garage met elektrische deur, een berging en een overkapping.

Algemeen:
• De woning is gelegen in de Lage Witsiebaan direct na de grote bocht naar links, naast de kerk.
• De Lage Witsiebaan is, zeker in dit deel, zeer breed opgezet met meer dan voldoende parkeerruimte en veel ruimte voor groen.
• De hoekwoning heeft aan de achterzijde een berging en garage.
• Wij raden u aan om het bestemmingsplan te controleren.
• Er is isolerende beglazing met deels houten en deels kunststof kozijnen.
• Er zijn twee c.v. ketels (Bosch en Nefit)
• Er zijn drie badkamers, twee keukens, drie toiletten, drie balkons en zeven slaapkamers.
• Aan de voorzijde is een rolluik.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.
Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963

Oppervlakten

Oppervlakte
286 m²
Perceel
472 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
D

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lage Witsiebaan 101

€ 595.000 k.k.