Spoorlaan 420 5038 CG Tilburg

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

ALGEMEEN
De Spoorlaan is dé kantorenlocatie in het centrum van Tilburg, deel uitmakende van de zogenaamde Spoorzone. Dit gebied kenmerkt zich door een gemêleerde bebouwing van zowel klassieke kantoorvilla’s als kantoorgebouwen met een hedendaagse en moderne uitstraling alsmede woningen, commerciële ruimtes, winkels en leisure.

Achter het NS-Station zijn/worden projecten gerealiseerd die bijdragen aan een dynamisch gebied waar oud en nieuw, reuring en rust, individualiteit en openheid, werken en wonen versmelten. De diverse voorzieningen zoals winkels, horeca, publieke sector, het Spoorpark etc. bevinden zich alle op loopafstand.

Mede daardoor is de Spoorzone in trek is bij zowel jongeren als senioren, starters als professionals, levensgenieters als pioniers. Het gebied kent inmiddels een uitdagende mix van functies die in de toekomst alleen nog maar zullen toenemen in aantal en diversiteit. De Spoorzone biedt u als ondernemer de perfecte balans tussen een actief zakelijk en privé leven in een prettige en dynamisch omgeving.

LIGGING
Door de ligging direct aan de Spoorlaan geniet u van de voordelen van een perfecte herkenbaarheid. De aangeboden kantoorruimte is gelegen in het gebouw waarin op de begane grond ING Bank is gehuisvest èn pal tegenover het NS Centraal Station-Tilburg met haar iconische "kroepoek"-dak.

Het gebouw is gelegen op een uitstekende zichtlocatie met uitzonderlijk goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer in het hart van de stadskern. Daarnaast is het gebouw gelegen op korte loopafstand van het gezellige stadshart van Tilburg.

BEREIKBAARHEID
Het gebouw is uitermate goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Nadat u de trein bent uitgestapt, steekt u simpelweg de Spoorlaan over en staat u recht voor de entree van het kantoorgebouw. Naast de reeds bestaande fietsenstalling bij het NS-station verrijst in het spoortalud een nieuwe fietsenstalling met plaats voor circa 3.800 fietsen.

Ook met eigen vervoer is de locatie zeer goed bereikbaar. Dat wordt nog bevorderd door de aanwezigheid in de directe omgeving van verschillende grote parkeergarages (betaald parkeren). Bovendien bent u binnen tien minuten op de A58 (Breda-Antwerpen en ’s-Hertogenbosch-Eindhoven).

DOELGROEP
De kantoorruimte is voor diverse branches geschikt zoals o.a. (zakelijke) dienstverlening, publieke sector, (particuliere) opleidingen, semi-medische praktijk, en tal overige branches.

OPPERVLAKTEN
De oppervlakte van de kantoorruimte op de tweede etage bedraagt ca. 570 m². Daarnaast heeft de etage de beschikking over een gelijkvloers dakterras op de tweede etage van ca. 200 m². Een unieke combinatie om werken en ontspanning te combineren!

Op de begane grond van dit complex is de ING Bank gehuisvest, de tweede gebruiker van het complex is de Inspectie van Onderwijs.

PARKEREN
Tot de aangeboden kantooretage behoren twee parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeerkelder. In de omgeving bevindt zich openbare parkeergelegenheid aan de straat en enkele parkeergarages (betaald parkeren).

VOORZIENINGEN
Het kantoorgebouw is voorzien van o.a. de navolgende zaken:
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
- Centrale verwarming
- Liftinstallatie
- Topkoeling
- Kabelgoten
- Elektrische screens
- Toilettengroepen (dames en heren gescheiden)
- Pantry
- Huidige kantoorindeling met diverse (kantoor)vertrekken rondom het atrium alsmede een multifunctionele ruimte voor gebruik als o.a. lunch-/vergader-/ontmoetingsruimte met aansluitend toegang tot het dakterras.

HUURPRIJS
De huurprijs wordt nader bepaald en is o.a. afhankelijk van het gewenste opleveringsniveau. In de huidige staat geldt een richtprijs van ca. € 125,- per m²/jr. excl. BTW. Informeert u geheel vrijblijvend naar de opties zodat we u maatwerk kunnen aanbieden.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

SERVICEKOSTEN
Als voorschot op de leveringen en diensten bedragen de servicekosten € 35,- per m²/jaar (excl. BTW).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden. Het object is per direct beschikbaar.

HUURPERIODE
De huurtermijn wordt in onderling overleg overeengekomen. Informeert u geheel vrijblijvend naar de opties.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model juli 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en andere bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

ZEKERHEIDSTELLING
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient door huurder een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een betalingsverplichting (inclusief servicekosten en BTW) van drie maanden.

HUURBETALING
Huurbetaling per maand of per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
570 m² (in units vanaf 250 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 1,02

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Spoorlaan 420

Prijs n.o.t.k.