Umberstraat 12 03 5044 JJ Tilburg

€ 150 /m²/jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Commerciële ruimte te huur ter grootte van ca. 365 m², aan de rand van wijkwinkelcentrum "Het Paletplein". Het betreft één van de drie units op de begane grond van het complex, dat tevens bestaat uit een woontoren met huurappartementen. De gehele begane grond (groot ca. 696 m²) is nog beschikbaar en de units kunnen apart van elkaar of gezamenlijk worden gehuurd. Als eerste gebruiker kunt u de ruimte nog geheel naar eigen wens afwerken.

LIGGING
Het gebouw, aan de rand van wijkwinkelcentrum het Paletplein, is centraal gesitueerd in de woonwijk "Het Wandelbos" in Tilburg-West, tussen woonwijk de Reeshof en Tilburg stad. Het winkelcentrum, dat in zijn geheel recentelijk grondig is gemoderniseerd en uitgebreid heeft een compleet nieuwe uitstraling en bestaat uit een breed assortiment aan winkels, dat zorgt voor voldoende aanloop van publiek. Supermarkt Albert Heijn, dierenzaak Pet's Place en drogisterij Trekpleister zijn de grote retailers die aan het Paletplein zijn gevestigd; daarnaast o.a. rijwielhandel Ton v.d. Klundert, opticien, slager, delicatessenwinkel etc.

BEREIKBAARHEID
Het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar via enerzijds de drukke doorgaande weg Baden Powelllaan en anderzijds de Lage Witsiebaan, die een snelle aansluiting bieden op de A261 (Waalwijk) en de noordoost-tangent die direct aansluit op de A58/ A65 (Eindhoven-Breda-Den Bosch). Met het openbaar vervoer is de locatie ook prima bereikbaar; er bevindt zich een busstopplaats op ca. 200 meter en station Tilburg-University bevindt zich in de nabijheid.

PARKEREN
Het winkelcentrum beschikt over twee ruime parkeerterreinen met volop gratis parkeergelegenheid voor bezoekers.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte bedraagt ca. 696 m², en is eventueel te splitsen als volgt:
- Unit 1: ca. 135 m²
- Unit 2: ca. 196 m²
- Unit 3: ca. 365 m²

De ruimte kan in zijn totaliteit of in delen gehuurd worden; een combinatie van twee units is eveneens mogelijk.

AFWERKING
De units worden opgeleverd met o.a.:
- gladde vloer;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- verwarming middels stadsverwarming;
- toiletruimte;
- pantry.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over energielabel A.

OPLEVERING
De oplevering aan huurder is in onderling overleg met verhuurder.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan Wandelbos 2007, 3e herziening (Paletplein) kent de functie-aanduiding "gemengd" en is bestemd voor o.a.: bedrijven, kantoren, maatschappelijke voorzieningen, sport en dienstverlening. DETAILHANDEL is op deze locatie NIET toegestaan.

DOELGROEP
Deze locatie is uitermate geschikt voor gebruikers die voorzien in een lokale c.q. regionale behoefte zoals o.a. praktijkruimte, (para)medische instelling, inloop-/of wijkkantoor, kleinschalige sportschool, zakelijke dienstverlening etc.

HUURPRIJS
De huurprijs (op basis van bovenvermeld afwerkingsniveau) bedraagt € 150,= per m²/jaar exclusief BTW en exclusief nog nader te bepalen servicekosten.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn in overleg met verhuurder nader te bepalen (o.a. dakonderhoud, onderhoud technische installaties, afvalverwerking, glasbewassing, verzekeringen, stadsverwarming, water, elektra etc.)

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt bij voorkeur 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model februari 2015, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de bijbehorende algemene bepalingen en door verhuurder gehanteerde aanvullingen.

ZEKERHEIDSTELLING
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een betalingsverplichting (inclusief BTW) van drie maanden.

HUURBETALING
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
365 m²
Perceel
1.162 m² (in units vanaf 365 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A++

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum