Nimrodstraat 7 5042 WX Tilburg

€ 16.500 /jr

Omschrijving

ALGEMEEN
Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 7e stad van Nederland en economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De Ringbanen zorgen voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het winkelcentrum. De nabijheid van goede onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

LOCATIE
De kantoorunit is gelegen in Tilburg West in de wijk ’t Zand op een binnenwijks bedrijventerrein. Wijk ’t Zand wordt gekenmerkt door een mix van woningbouw en bedrijvigheid. In de directe nabijheid bevinden zich het winkelcentrum ‘De Westermarkt’ en het NS station Tilburg West.

Aan de noord- en oostgrens van het Zand ligt een grote voorzieningenstrook met o.a. Twee Steden ziekenhuis, Huisartsenpost, Thebe, GZZ, Traverse, Skaeve Huze, scholengemeenschap de Rooipannen, Vakcollege Westhoeve, zorgcentrum de Kievitshorst. Op het bedrijventerrein rond de Nimrodstraat / Beneluxlaan zijn overwegend kleinschalige bedrijven gevestigd.

OBJECT
Deze in 2000 gebrouwde kantoorunit maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw. De kantoorruimte) bestaat uit een gemetselde gevel met daarin aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing. In het pand is reeds een indeling aanwezig middels systeemwanden. Voor het pand zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Het gehuurde heeft toegang tot een kleine patio, die samen met de overige huurder van het pand gebruikt kan worden.

OPPERVLAKTE
Kantoor: ca. 150 m²

VOORZIENINGEN KANTOOR :
• Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
• Airconditioning;
• Alarmsysteem;
• Pantry.

HUURDER KAN TEVENS GEBRUIK MAKEN VAN:
• Aanwezige vloerbedekking
• Aanwezige systeemwanden

PARKEREN
Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen aanwezig. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

HUURPRIJS
€ 16.500,- excl. servicekosten en BTW

HUURPERIODE
5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks 'alle huishoudens' samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 16.500 per jaar
Servicekosten
€ 75 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nimrodstraat 7

€ 16.500 /jr