Spoorlaan 15 5038 CB Tilburg

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

ALGEMEEN
In het complex van het voormalige Rijksgebouw, destijds gebouwd als postkantoor met expeditieknooppunt aan het spoor zijn enkele multifunctionele ruimtes beschikbaar voor de verhuur. Het hoofdgebouw is, nadat het gebruik als postkantoor werd beëindigd, gerenoveerd tot een modern kantoorverzamelgebouw. In dit hoofdgebouw is nog ruimtes beschikbaar.

Ook naast het hoofdgebouw, op het parkeerterrein, naast de entree van rooftopbar "Doloris" is een bedrijfsruimte te huur. Deze beschikbare commerciële ruimte ligt op de begane grond, heeft een oppervlakte van circa 100 m² en kan dienen als o.a. kantoor-/expositieruimte of als ruimte voor personal training of andersoortig kleinschalige praktijkruimte. Deze ruimte heeft een hoogte van ca. 3,50 meter, en biedt daarmee opties voor de creatieve ondernemer om hier een unieke identiteit en uitstraling te bewerkstelligen.

LIGGING
De Spoorlaan heeft de laatste jaren een complete metamorfose ondergaan, waardoor de toegang naar het stadscentrum heel uitnodigend is geworden. En ook achter het NS Station zijn en worden diverse projecten gerealiseerd die bijdragen aan een gebied met een dynamiek waar oud en nieuw, reuring en rust, individualiteit en collectief, werken en wonen versmelten. De diverse voorzieningen zoals winkels, horeca, publieke sector, de groene oase van het nieuwe Spoorpark etc. bevinden zich alle op loopafstand.

Mede daardoor is de Spoorzone in trek bij zowel jongeren als senioren, starters als professionals, levensgenieters als pioniers. Het gebied kent inmiddels een mooie uitdagende mix van functies die in de toekomst alleen nog maar zullen toenemen in aantal en diversiteit. De Spoorzone biedt u als ondernemer de perfecte balans tussen een actief zakelijk en privé leven in een prettige en dynamisch omgeving.

BEREIKBAARHEID
Het gebouw is goed bereikbaar met eigen vervoer. Binnen tien minuten ben u op de A-58 (Breda-Antwerpen en ’s-Hertogenbosch-Eindhoven). Dit wordt bevorderd door het grote aantal parkeerplaatsen bij/onder het gebouw en de aanwezigheid in de directe omgeving van grote parkeergarages (betaald) zoals o.a. Pieter Vreedeplein en Tivoli. Het kantoorverzamelgebouw is direct gelegen aan één van de belangrijkste verkeersaders in het centrum van Tilburg. De herkenbaarheid van uw bedrijf op deze locatie is hierdoor perfect gegarandeerd.

Door de ligging vlakbij het Centraal NS station van Tilburg, met daarbij het busstation is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend te noemen. Naast de reeds bestaande fietsenstalling bij het NS-station is er recent in het spoortalud een nieuwe fietsenstalling met plaats voor circa 3.800 fietsen geopend.

PARKEREN
In de parkeerkelder onder het gebouw en op de parkeerplaats naast het gebouw zijn diverse parkeerplaatsen (ca. 85 stuks!) beschikbaar voor het totale complex. Het aantal beschikbare plaatsen (op aanvraag) is zeer ruim, zeker voor de ligging midden in het centrum.

OPPERVLAKTEN & BESCHIKBAARHEID
• Spoorlaan 21 A+B BG ca. 715 m² : verhuurd
• Spoorlaan 21 F BG ca. 208 m² : verhuurd
• Spoorlaan 21 G+H BG ca. 320 m² : verhuurd
• Spoorlaan 21 I BG ca. 626 m² : BESCHIKBAAR
• Spoorlaan 21 E+J 1e verdieping ca. 1.300 m² : verhuurd
• Spoorlaan 21 C 2e verdieping ca. 760 m² : verhuurd
• Spoorlaan 21 K 2e verdieping ca. 550 m² : verhuurd
• Spoorlaan 21 D 3e verdieping ca. 634 m² : verhuurd
• Spoorlaan 15 BG (parkeerterrein) ca. 100 m² : BESCHIKBAAR

Deze ruimten zijn in diverse combinaties beschikbaar. Ook zijn gedeelten van enkele van bovengenoemde ruimten beschikbaar. De ruimte aan de Spoorlaan 15 kan niet nader gesplitst worden en wordt uitsluitend als één unit van 100 m² aangeboden.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bel dan één van onze makelaars om de mogelijkheden te bespreken en het maken van een offerte op maat.

DOELGROEP
(Zakelijke) dienstverlening zoals o.a. (balie)kantoor, praktijk, expositie, galerie, publieke ruimte, etc.
VOORZIENINGEN
Het kantoorgebouw (hoofdgebouw) is voorzien van o.a. de navolgende zaken:
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
- Centrale verwarming
- Liften
- Airconditioning
- Kabelgoten
- Toilettengroepen (dames en heren gescheiden)
- Parkeerkelder
- Pantry

De ruimte aan de Spoorlaan 15 betreft een voormalige berging/opslagruimte met beperkte voorzieningen. In onderling overleg met de toekomstige huurder zal het uiteindelijke opleveringsniveau afgestemd worden. De huurprijs zal op basis van het afwerkingsniveau bepaald worden.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan laat o.a. kantoor/zakelijke dienstverlening toe, naast diverse overige functies.

HUURPRIJS
Een huurprijs op maat is op aanvraag volgens offerte beschikbaar en is o.a. afhankelijk van de gewenste duur van de overeenkomst, het gewenste metrage, de gewenste flexibiliteit, het gewenste opleveringsniveau etc., kortom maatwerk. Informeert u gerust geheel vrijblijvend hiernaar!

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

SERVICEKOSTEN
Als voorschot op de leveringen en diensten bedragen de servicekosten € 32,50 ex BTW per m²/jaar (excl. BTW).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden. Het object is in principe per direct beschikbaar.

HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt bij voorkeur vijf of tien jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens vijf jaar. Overige huurperioden zijn mogelijk in overleg bespreekbaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model juli 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en andere bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

ZEKERHEIDSTELLING
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient door huurder een bankgarantie gesteld of een waarborgsom gestort te worden ter grootte van een betalingsverplichting (inclusief servicekosten en BTW) van drie maanden.

HUURBETALING
Huurbetaling per maand of kwartaal bij vooruitbetaling door middel van een automatische incasso.

OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Spoorlaan 15

Prijs n.o.t.k.