Sint Josephstraat 133 5017 GG Tilburg

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

TIJDELIJK TE HUUR: MULTIFUNCTIONELE KANTOORRUIMTES GELEGEN IN HET DUVELHOK AAN DE SINT JOSEPHSTRAAT TE TILBURG

Algemeen
In opdracht van projectontwikkelaar DOKVAST bieden wij diverse ruimtes TIJDELIJK te huur aan gelegen in het Duvelhok aan de Sint Josephstraat te Tilburg. In deze prachtige historische textielfabriek, die deel uitmaakt van het zogenaamde Veemarktkwartier, is een mix van ruimtes gecreëerd. De ruimtes kunnen worden aangewend voor een gevarieerd aantal activiteiten, zoals kantoren, dienstverlening, ambacht, sport en detailhandel. U heeft de keuze uit ruimtes, die u deelt met andere creatieve partijen, tot volledig zelfstandige ruimtes, die u meer privacy geven. Tevens beschikt het Duvelhok over een ruim afgesloten en beveiligd parkeerterrein, waardoor parkeren voor de huurders en haar bezoekers nooit een probleem is.

Locatie
Het Veemarktkwartier is een gebied in het centrum van Tilburg met een buitengewoon hoge concentratie van creatieve bedrijven. De naam ‘Veemarktkwartier’ komt van de Veemarktstraat, die in het gebied ligt. Tot in het begin van de twintigste eeuw werden daar koeien, paarden en varkens verhandeld. Tegenwoordig zijn ongeveer 200 bedrijven in het gebied werkzaam in de creatieve en innovatieve industrie. Dit alles in een inspirerende setting. Onder andere poppodium 013, clustergebouw V39, het nieuwe FAXX gebouw en het Duvelhok zijn onder meer bepalend voor het straatbeeld.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Het centraal station van Tilburg ligt op circa 10 minuten loopafstand. Het object ligt daarnaast op korte afstand van de Spoorlaan, ringbaan Oost en de afslag van de A58, waardoor vanuit allerlei richtingen het gebouw ook met het eigen vervoer zeer goed bereikbaar is.

Vloeroppervlakte
Het voor de verhuur beschikbare vloeroppervlak bedraagt circa 296 m2 en betreft de navolgende ruimtes:
- fabriekshal : circa 90 m2
- social salon : circa 140 m2
- ketelhuis : circa 66 m2

Parkeren
Aan de achterzijde van het Duvelhok is een ruim afgesloten parkeerterrein gelegen waar de huurders en haar bezoekers kunnen parkeren. De in- en uitgang van het parkeerterrein zijn toegankelijk middels twee automatische slagbomen.

Huurprijs
Nader overeen te komen.

Bestemming
Het object heeft de bestemming ‘Centrum-Binnenstad’ en voorziet in een groot aantal uiteenlopende functies. Gezien de ligging en uitstraling van het object is het met name geschikt om in gebruik te worden genomen ten behoeve van:
- kantoren;
- dienstverlening;
- lichte (ambachtelijke) bedrijfsactiviteiten;
- detailhandel;
- combinatie van bovengenoemde functies.

B.T.W.
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurindexering
De huurprijs zal voor het eerst een jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenindex (CPI), reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
De servicekosten zijn afhankelijk van de periode van het aangaan van de huurovereenkomst en omvatten onder andere de navolgende leveringen en diensten:
- levering, transport, meting en verbruik van energie en water;
- onderhoud, herstel en vernieuwingen, inspecties en keuringen van de tot het gehuurde behorende technische installaties en voorzieningen;
- kleine herstellingen, waaronder bergrepen dagelijks en gering onderhoud, van alle tot het gehuurde behorende constructieve onderdelen, zoals kolommen, balken, bouwvloeren, daken, bouwmuren en buitengevels;
- onderhoud en herstel van erfafscheidingen, tuin en erf, waaronder ook de bestrating
- dagelijkse schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes.

Huurtermijn
In beginsel worden de ruimtes aangeboden voor een tijdelijke huurperiode tot 1 september 2023. Uiterlijk drie maanden voor het verstrijken van de huurovereenkomst zal verhuurder in overleg met huurder bepalen of en voor welke periode de huurovereenkomst kan worden verlengd.

Zekerheidstelling
Een voor verhuurder conveniërende bankgarantie of waarborgsom.

Huurcontract
Gebaseerd op het model, zoals in januari 2015 is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Oplevering
Per direct beschikbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1862

Oppervlakten

Oppervlakte
296 m² (in units vanaf 66 m²)
Perceel
4.066 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, in woonwijk en stationslocatie

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sint Josephstraat 133

Prijs n.o.t.k.