Meutestraat 8 5042 XK Tilburg

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

ZELFSTANDIGE TURN-KEY KANTOORRUIMTE MET NETTE AFWERKING

ALGEMEEN
Tilburg is met ruim 220.000 inwoners één van de grootste steden van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

LOCATIE
De kantoorruimte is gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-West’ in de wijk ’t Zand op het binnenwijkse bedrijventerrein rondom de Beneluxlaan waar overwegend kleinschalige bedrijven en kantoren zijn gevestigd. De wijk beschikt over twee winkelcentra waarvan het grootste winkelcentrum, ‘Westermarkt’, op korte afstand is gelegen. Vrijwel alle benodigde voorzieningen zijn in de wijk te vinden. Parkeren is ruim en gratis aan de openbare weg aanwezig.

OBJECT
De kantoorruimte maakt deel uit van een kantoorverzamelgebouw waarin 8 kantoorunits zijn gelegen. Het kantoorverzamelgebouw is in 2000 gebouwd en bestaat uit twee bouwlagen. De betreffende kantoorruimte is gunstig gelegen op de begane grond met een ingang aan de zijde van de Meutestraat.
De kantoorruimte is door middel van scheidingswanden verdeeld in een kantoortuin, archiefruimte, spreekkamer en keuken. De kantoorruimte grenst aan een patio waardoor er veel daglichttoetreding is.

OPPERVLAKTE
Kantoorruimte circa 150 m²

VOORZIENINGEN
- Dubbel glas
- Scheidingswanden
- Dubbele toiletgroep
- CV-installatie met radiatoren
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
- Patio
- Opslagruimte(s)
- Alarmsysteem

PARKEREN
Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

HUURPRIJS
€ 1.250,00 per maand excl. BTW

SERVICEKOSTEN
€ 50,00 per maand

HUURPERIODE
In overleg

ENERGIELABEL
Energielabel A

OPLEVERDATUM
In overleg.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks 'alle huishoudens' samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd overeenkomstig drie maanden betalingsverplichtingen.

OMZETBELASTING
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Servicekosten
€ 50 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en in woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Meutestraat 8

€ 1.250 /mnd