Essenkamp 2 3888 LL Uddel

€ 100 /m²/jaar

Omschrijving

Centraal gelegen op de Veluwe mogen wij u deze representatieve kantoorruimtes te huur aanbieden. Het betreft een kantoorpand dat zowel als geheel beschikbare ruimte, als in separate kantoorunits gehuurd kan worden tot totaal ca. 400 m². Door de centrale ligging is er een uitstekende bereikbaarheid gezien de autosnelwegen A28 en A1 beide op ca. 15 minuten te bereiken zijn. De ligging van het dorp Uddel zal u verbazen hoe centraal dat is. Harderwijk en Apeldoorn zijn beide met ca. 15 minuten bereikbaar. In de kern van Uddel zijn diverse voorzieningen (waaronder een supermarkt, slager en bakker), die zich letterlijk op steenworpafstand van dit kantoorpand bevinden. Een pinautomaat bevindt zich aan de buitenzijde van dit pand waardoor aanloop hier gegarandeerd is. Het pand is eigentijds en modern afgewerkt, kenmerkend is veel glas, lichte kleurstellingen en een neutrale en eigentijdse wand en vloerafwerking. Nagenoeg het hele pand beschikt over een systeemplafond met LED verlichting en airco en beschikt over netwerkaansluitingen en internet. Kortom een ideale zichtlocatie en een moderne, representatieve kantoorruimte voor diverse doeleinden.

Het gebouw is als volgt ingedeeld:
Entree 1 begane grond (links)
Hal/wachtruimte (ca. 8 m²) met toegang tot een tweetal kantoren. Het eerste kantoor kan ingedeeld worden met acht á tien werkplekken en is ca. 61 m². Het tweede kantoor is wat kleiner en kan ingedeeld worden met één á twee werkplekken (ca. 8,4 m²) en bevindt zich aan de voorzijde van het pand. Vanuit het grotere kantoor is tevens de naastgelegen hal alsmede de bovenverdieping van dit gedeelte bereikbaar.
Verdieping:
Op de bovenverdieping van dit gedeelte is een derde kantoor te vinden met wederom ruimte voor ca. acht werkplekken van totaal ca. 32 m². Aangrenzend treft u de technische ruimte van ca. 17,5 m²).

Centrale gang:
Op de begane grond komt u vervolgens in een centrale hal, met een kantoorruimte voor ca. vier werkplekken van ca. 14 m². Verder zijn hier de toiletgroepen, (vaste) archiefkasten en de pantry te vinden. Ook is hier de trappartij naar het souterrain te vinden.

Souterrain:
Het souterrain is opgedeeld in een riante vergader/bijeenkomst ruimte met baropstelling. Een ideale ruimte voor het geven van presentaties of als ontspanningsruimte/kantine te gebruiken. Oppervlakte is ca. 80 m². Tevens is er nog een serverruimte (ca. 9 m²) en een tweede vergaderruimte (ca. 37 m²).

Entree 2 begane grond
Aan de voorzijde van het pand zijn er twee entrees, maar intern staan deze met elkaar in verbinding via de centrale gang. Doordat deze gang L-vormig is, is er volledige privacy. Bij binnenkomt via de tweede (rechter) entree komt u dus in een centrale gang. Daarvandaan zijn er een tweede toiletgroep (beschikking over toiletten en urinoir) een pantry en een vijfde kantoorruimte bereikbaar. Dit kantoor kan tevens ingedeeld worden met ca. acht werkplekken en is ca. 54 m². Ook vanuit deze hal is de verdieping te bereiken die geheel afzonderlijk van de andere verdieping is.

Verdieping:
Op deze verdieping treft u nog een tweetal royale kantoren en tevens een toiletgroep. Verdeeld over beide kantoor is hier indien gewenst nog plek voor ca. 15 werkplekken met een totaal oppervlakte van 76 m².
Alle genoemde indelingen zijn ter indicatie. De genoemde oppervlaktes zijn uitsluitend voor de kantoorruimtes, daarbij zijn niet de oppervlaktes voor de gangen, pantry’s en toiletgroepen in meegenomen.
Alle kantoren zijn naar eigen wens in te delen wat betreft de werkplekken. Tevens zijn in overleg de meeste kantoren afzonderlijk van elkaar te huren. Voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven belt u ons kantoor op 0341-217454 U bent van harte welkom voor een bezichtiging! Bezoekt u tevens vast de website essenkamp2.nl voor meer informatie en plattegronden.

Servicekosten voor schoonmaak van het gebouw zullen per maand verrekend worden na rato van gebruik. De maandelijkse servicekosten bestaan uit het schoonmaken van het kantoor (op nacalculatie) en een voorschot voor de energiekosten. Op basis van de huidige beschikbaarheid van ca. 400 m² zijn die kosten totaal (dus voor 400 m²) ca. € 500,- per maand voor het schoonmaken en ca. € 800,- energiekosten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 100 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten

Oppervlakte
488 m² (in units vanaf 46 m²)
Perceel
445 m² (in units vanaf 46 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
17 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Essenkamp 2

€ 100 /m²/jaar