Groenendal 15 5405 AS Uden

€ 500 /mnd

Omschrijving

Het bedrijfsgebouw is zeer snel en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A50. De N264 geeft als verbindingsweg een rechtstreekse route van vijf autominuten. Vervolgens kunnen bezoekers en medewerkers gemakkelijk parkeren op de gereserveerde parkeerplaatsen op het verharde eigen terrein aan de voorzijde.

De kantoorruimte op de verdieping biedt - door de open opzet en prima lichtinval - een perfecte plaats voor een scala van bedrijfsactiviteiten. Uiteraard kan deze met mobiele scheidingswanden eventueel verder worden onverdeeld. De ruimtelijke afmetingen bieden hier ideale mogelijkheden voor.

Naast de centrale werkruimte bevinden zijn een eigen pantry, berging en toiletruimte aanwezig. Daarnaast is het bedrijfsgebouw voorzien van hoogstaande faciliteiten zoals airco, mechanische ventilatie, glasvezelaansluitingen en zonwering.

Kenmerken

+ De ruimte bevindt zich op de 1e verdieping van het gebouw. In het gebouw zitten meerdere huurders. Dit betekent dat de entree gezamenlijk is en dit geldt ook voor de diverse verkeersruimtes. In de fotopresentatie zijn deze ruimtes wel meegenomen om een indruk te krijgen van de algemene ruimtes.

+ De kantoorruimte is bereikbaar middels een trap of lift.

+ Parkeren op eigen parkeerplaatsen op het volledig verharde voorterrein. Terrein is toegankelijk via een schuifpoort. Hier is ook een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig.

+ Centrale toegangsdeur geeft toegang tot het bedrijfsgebouw. Vervolgens met lift of wenteltrap naar verdieping met kantoorruimte.

+ Dubbele openslaande deuren geven toegang tot ruimte van ca. 88 vierkante meter. Ramenrij en hoge gevelvensters laten vanaf twee zijden het daglicht volop naar binnen.

+ Vanuit bedrijfsruimte is er een doorgang naar een eigen pantry met keukenblok en apart fonteintje. Hiernaast is een toiletruimte met dames- en herentoilet.

+ Bij de kantoorruimte is een berging is beschikbaar.

+ Voorzien van airco, mechanische ventilatie, glasvezel en elektrische screens. Toegangsdeuren aan voorzijde hebben rolluiken.

Bijzonderheden
+ Maandhuur is excl. energiekosten.
+ Energielabel A.
+ Er is een lift aanwezig.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
1 augustus 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
88 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Groenendal 15

€ 500 /mnd