Ondernemingsweg 62 1422 DZ Uithoorn

€ 595 /mnd

Omschrijving

Representief gebouw met prachtige entree om uw clienten te ontvangen, gelegen aan de straatzijde met een mooi vrij uitzicht. De kantoor- bedrijfsunit bestaat uit twee verdiepingen en maakt onderdeel uit van een groter bedrijfsverzamelgebouw dat recent is gemoderniseerd. Het gebouw onderscheid zich door grote raampartijen waardoor er veel lichtinval is.

De unit is door de aanwezigheid van eigen sanitaire voorzieningen volledig zelfstandig. De unit beschikt over 3 toiletten, waardoor er bij een gedeeltelijke verhuur altijd een eigen toilet aanwezig zal zijn. Enkel de entree en het trappenhuis wordt gedeeld met andere gebruikers in het bedrijfsverzamelgebouw.

Het bedrijventerrein waar deze kantoor- bedrijfsunit deel van uit maakt staat bekend om haar diversiteit van aanwezige bedrijven en een zeer goede bereikbaarheid. De op- en afritten van de Provinciale wegen N201 en de N521 bevinden zich namelijk op 5 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A4, A5 en A9.

Metrages (VVO)

Begane grond
Kantoorruimte: circa. 38 m2 VVO
Opslagruimte: circa. 32 m2 VVO

Eerste verdieping
Kantoorruimte: circa. 77 m2 VVO
Sanitaire voorzieningen: circa. 15 m2 VVO

De mogelijkheid is aanwezig om enkel de begane grond of de 1e verdieping te huren. Het huren van beide verdiepingen gezamenlijk behoort eveneens tot de mogelijkheden. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en de actuele beschikbaarheid kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit pand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Ondernemingsweg 62 in Uithoorn aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Op het buitenterrein zijn er drie privé parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

De kantoorruimte op de eerste verdieping kan turn-key opgeleverd worden in overleg met de verhuurder. Het plaatsen van een systeemplafond, een alarminstallatie of een keuken is bespreekbaar. Het overige voorzieningenniveau van de kantoorruimte bestaat onder andere uit;

- Tegelvloer op de begane grond
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en dauerluftung
- Wandradiatoren met CV – installatie
- Systeemplafond met inbouwverlichting op de begane grond
- Stucwerkwanden
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Sanitaire voorzieningen met drie toiletten
- Pantry in overleg bespreekbaar
- Vloerafwerking

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

- Betonvloer
- Brandpreventiemiddelen
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Krachtstroom
- Nieuw geplaatste hoge overheaddeur
- TL – verlichting
- Vrije hoogte circa. 2,50 meter
- Vrije overspanning circa. 3,20 meter

Huurcondities

Huurprijs volledige object: € 1.295,- per maand excl. BTW.

Huurprijs begane grond : € 795,- per maand excl. BTW

Huurprijs eerste verdieping: € 595,- per maand excl. BTW

Overige huurcondities

Huurtermijn: In overleg, minimaal 2 jaar.

Servicekosten: In overleg.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer
Deze informatie is met de meeste zorg samengesteld. Niettemin aanvaardt de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook uitdrukkelijk afgewezen. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld als uitnodiging voor een gesprek.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Ondernemingsweg 62 in Uithoorn aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 595 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.450 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
162 m² (in units vanaf 70 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ondernemingsweg 62

€ 595 /mnd