Domus Medica

Mercatorlaan 1200, Utrecht
vanaf € 5.270 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 6
  • Kantoorruimte 31 m² tot 492 m²
  • Looptijd huurcontract Vanaf 5 jaren

Omschrijving

ALGEMEEN
Het kantoorgebouw Domus Medica is gelegen op het kantorenpark Papendorp. Het gebouw heeft een zeer goede ligging nabij de A2 en A12. Door de prominente ligging is het gebouw een opvallende verschijning. De goede bereikbaarheid en de hoogwaardige uitstraling dragen eraan bij dat Domus Medica bij uitstek dé vestigingslocatie is voor bedrijven en organisaties welke op zoek zijn naar een representatieve en centraal gelegen locatie in Nederland. Enkele gerenommeerde bedrijven op Papendorp zijn onder meer Deloitte, bol.com en de Sociale Verzekeringsbank.

Domus Medica is voorzien van een ruime hoofdentree waar zich tevens het sociale hart van het gebouw bevindt. Bij binnenkomst valt de receptie met koffiebar op. Hier wordt men ontvangen door een gastvrouw die gasten naar het juiste bouwdeel begeleidt. Tevens zijn er diverse informele zit-en werkplekken beschikbaar waar men middels het gasten WI-FI netwerk kan werken. Naast deze informelere vergaderhoeken is er ook een hoogwaardig vergadercentrum in het gebouw. Deze vergaderruimten kunnen door huurders van Domus Medica separaat worden geboekt. Daarnaast zit het bedrijfsrestaurant ‘Culina’ in het gebouw met een uitgebreide kaart met warme en koude gerechten.

Het totale kantorencomplex bestaat uit circa 15.531,5 m2 v.v.o. kantoorruimte.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
Domus Medica is uitstekend bereikbaar met de auto. Papendorp heeft een directe aansluiting op de rijkswegen A12 en A2, die aansluiten op het verkeersknooppunt Oudenrijn.

Openbaar vervoer:
Ook per openbaar vervoer is Domus Medica uitstekend bereikbaar. Vanaf het kantoorgebouw is de reistijd naar Utrecht CS circa 10 minuten. Door de diverse spitsbussen en de HOV-lijnen is er een hoge frequentie en hoeft men nooit langer dan drie minuten te wachten.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is beschikbaar:

Begane grond
0.03 51,6 m² v.v.o.
0.05 48,5 m2 v.v.o.
2e verdieping
2.04 49 m² v.v.o.
2.10 31 m² v.v.o.
3e verdieping
3.01 444 m² v.v.o.
6e verdieping
6.01 492 m² v.v.o.

Genoemde metrages zijn inclusief een aandeel in de algemene ruimte van het kantoorgebouw. De genoemde metrages zijn exclusief 2.15 % toedeling voor de overige ruimtes.

Gemeten conform NEN 2580 meetcertificaat van Stevens van Dijck, met nummer 20200207 3843 db,
d.d. 7 februari 2020.

Internet, vergaderruimte en koffie is reeds geregeld en bij de huurprijs inbegrepen.

PARKEERGELEGENHEID
Het gebouw beschikt over ruime parkeergelegenheid met bezoekers parkeerplaatsen.

Foto's

Ons aanbod

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Domus Medica

Mercatorlaan 1200, Utrecht