Brusselplein 3541 CH Utrecht

€ 210 /m²/jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Op het levendige stationsplein in het stadscentrum van Leidsche Rijn, aan het kernwinkelgebied, direct naast het Intercity Station en schuin tegenover een van de grootste Jumbo Foodmarkten van Nederland wordt ‘De Leidsche Werf’ gerealiseerd, de? plek waar je kan eten, drinken, winkelen en werken.

De Leidsche Werf zal bestaan uit circa 11.500 m2 vloeroppervlakte verdeeld over 7 bouwlagen. De Leidsche Werf is geschikt voor flexibel gebruik en diverse opkomende kantoorconcepten kunnen hier gefaciliteerd worden. Dat wil zeggen dat het gebouw geschikt is voor gebruik door meerdere huurders (een multi-tenant situatie).

Deze ontwikkeling is onderdeel van Leidsche Rijn Centrum - het bruisende en kloppende hart van de wijk Leidsche Rijn - met een primair verzorgingsgebied van maar liefst 160.000 inwoners. Op 15 minuten fietsen en 4 minuten treinen van het centrum van Utrecht is dit de nieuwe hotspot om te wonen, werken, winkelen en te recreëren.

Leidsche Rijn Centrum is in mei 2018 opgeleverd. Bedrijven als Capgemini en Oracle waren er reeds gevestigd met hun kantoren pal langs de rijksweg A2. Retailers als H&M, Mango, Jumbo Foodmarkt, Vero Moda, Hunkemoller en talloze andere ‘anchor tenants’ zoals MichaelPage International, inlumi, Basebuilder, Habion en Significant hebben er in 2018 hun deuren geopend. Van local hero tot internationale keten en van koffietentje tot tapasbar ontwikkelt Leidsche Rijn Centrum zich tot een sfeervolle woon- en werkplek in een bijzonder stukje Utrecht.

BREEAM DUURZAAMHEID EN ENERGIELABEL
Met de nieuwste technieken en de laatste inzichten op het gebied van gezond werken, wordt De Leidsche Werf een state of the art gebouw in een innovatieve, hoogopgeleide en snelgroeiende stad. De Leidsche Werf is duurzaam, comfortabel en inspirerend en het gehele project wordt ontwikkeld op basis van het BREEAM Excellent duurzaamheidslabel en een Energielabel A.

SMART BUILDING
Leidsche Werf wordt een Smart Building
Een Smart Building is meer dan de opeenstapeling van alle beschikbare technologieën en installaties. Het is een gebouw dat verder denkt en niet alleen de meldingen uit de verschillende installaties weergeeft, maar deze integreert en analyseert. Het gebouw beheer systeem (GBS) moet na oplevering deze analyse uitvoeren en daarna zelfstandig eventuele vervolgacties uit zetten. Dit kan zijn richting bijvoor-beeld een installatie, meldkamer, onderaannemer etc. Afhankelijk van de wensen en eisen van de opdrachtgever kunnen er functionaliteiten en toepassingen worden verwijderd of toegevoegd. Uitgangspunt is om met de Leidsche Werf een Smart Building te realiseren waarbij de gebruikers centraal staan. Het gebouw wordt voorzien van een netwerk aan sensoren wat, real time, gedetailleerde data genereert over het gebruik van het kantoorgebouw. Daarnaast kan deze data worden gecombineerd met externe databronnen (GBS, FMIS systemen, Outlook, KNMI, etc.) om nog meer toegevoegde waarde voor zowel het gebouw als de gebruiker te bieden.

BEREIKBAARHEID
De Leidsche Werf is gelegen op een eersteklas locatie in Utrecht. Het kantoorgebouw is gesitueerd direct naast de rijksweg A2 en op geringe afstand van de knooppunten Oudenrijn (A2/A12) en Lunetten (A12/A27). Het centrum van de stad (Hoog Catharijne) en het Centraal Station Utrecht zijn eveneens op enkele autominuten afstand gelegen.

Ook per openbaar vervoer is de locatie uitstekend te bereiken. Door het NS-station Leidsche Rijn, welke voor de deur is gelegen, is de rest van Nederland uitstekend bereikbaar. Het Centraal Station Utrecht is in circa 5 minuten bereikbaar.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is beschikbaar totaal circa 11.500 m2 v.v.o. (circa 12.500 m2 b.v.o.) verdeeld over 7 bouw-lagen.

PARKEERGELEGENHEID
Ruime parkeergelegenheid in de openbare parkeergarage onder het kantoorgebouw.
De mogelijkheid bestaat om additioneel parkeerplaatsen te huren in de naast gelegen parkeergarage Brusselplein, welke tevens bereikbaar is vanuit de parkeergarage De Leidsche Werf.

GEMEENSCHAPPELIJKE FACILITEITEN
Verhuurder is voornemens om op de begane grond en de eerste verdieping flexibele werkplekken, vergaderkamers en een (openbare) horecavoorziening te realiseren in samenwerking met een operator (abonnement/gebruiks-)kosten nog nader te bepalen.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 210,00 per m2 per jaar.

Parkeerplaatsen: € 1.750,00 per parkeerplaats per jaar.

Huurprijzen te vermeerderen met omzetbelasting.

AANVAARDING
In overleg, prognose medio 2022.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 210 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten

Oppervlakte
11.500 m² (in units vanaf 1.000 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
8 bouwlagen
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Brusselplein

€ 210 /m²/jaar