Nieuwekade 201 3511 RW Utrecht

€ 3.500 /mnd

Omschrijving

Karakteristieke monumentale kantoorvilla beschikbaar op een prachtige locatie aan de singel in het stadscentrum van Utrecht. De kantoorvilla is namelijk gelegen op de hoek van de Nieuwekade en Sint Jacobstraat midden in het bruisende stadleven met tal van winkels en horecagelegenheden.

De kantoorvilla bestaat in totaal uit drie bouwlagen, met veel daglichttoetreding op alle verdiepingen, en een gezellige buitenruimte. In de loop der jaren is de kantoorvilla zowel van binnen als van buiten goed onderhouden wat de uitstraling absoluut ten goede is gekomen. Hierdoor is de kantoorvilla een absoluut visitekaartje voor haar gebruiker.

Metrages (BVO)

Bruto vloeroppervlakte: circa. 225 m2

Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoorpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Nieuwekade 201 in Utrecht aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

De kantoorvilla beschikt niet over een zelfstandig parkeerterrein, maar in de direct omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Bij de gemeente zijn parkeervergunningen aan te vragen voor uw onderneming. In de direct omgeving zijn bovendien twee parkeergarages aanwezig.

Bereikbaarheid

De kantoorvilla is gelegen in het centrum van Utrecht en kent een uitstekende bereikbaarheid. Door de verschillende uitvalswegen zijn de andere stadsdelen van Utrecht en de Rijkswegen A2 (Amsterdam – Maastricht), A12 ( Den Haag – Arnhem) en de A27 ( Breda – Almere) zeer snel te bereiken.

Bovendien is ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend te noemen. Voor de kantoorvilla is er namelijk een bushalte en het Centraal Station is op 10 minuten loopafstand gelegen.

Opleveringsniveau

- Entree en ontvangsthal;
- Marmeren vloer in de ontvangsthal;
- Enkele kamers zijn voorzien van ornamenten;
- Vloerbedekking;
- CV – installatie met wandradiatoren;
- Keuken;
- Sanitaire voorzieningen;
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;
- Stucwerkwanden;

Huurcondities

Huurprijs: € 3.500,- per maand exclusief BTW.

Huurtermijn: 5 jaar.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: vanaf 1 augustus 2021.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een mooi kantoorpand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure voor de Nieuwekade 201 in Utrecht aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
225 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuwekade 201

€ 3.500 /mnd