Nachtegaalstraat 60 bis 3581 AL Utrecht

€ 29.000 /jr

Omschrijving

OMSCHRIJVING KANTOORRUIMTE

Object:

Op de eerste verdieping van een karakteristiek pand aan de Nachtegaalstraat in Utrecht treft u dit leuke stadskantoor aan. Het kantoor is voorzien van vier individuele en af te sluiten kantoorruimtes, een keuken, een magazijn met koffiecorner en twee toiletten. Via een gemeenschappelijke ingang leidt de trap u naar de eerste verdieping. Via de gang op de eerste verdieping zijn de verschillende ruimtes te bereiken. De kantoorruimte aan de voorzijde van het pand wordt momenteel gebruikt als vergaderruimte. Door de grote ramen en de erker heeft u een prachtig uitzicht op de Nachtegaalstraat. Naast de vergaderruimte bevindt zich een kamer met inbouwkasten die nu als opslagruimte dient, maar tevens goed te gebruiken is als kantoorruimte. De huidige vergaderruimte en opslagruimte worden door twee schuifdeuren gescheiden. Hierdoor is het mogelijk deze twee ruimtes samen te voegen tot één grote kantoorruimte. Via de gang loopt u langs de wc’s naar de twee overige kantoorruimtes. Aan de rechterkant treft u een kantoorruimte met mooie houten vloer en authentieke schouw aan. Via de grote kantoorruimte aan de achterkant van het pand, is het magazijn met koffiecorner en gootsteen met koud wateraansluiting te bereiken. Ook de achterste twee kantoorruimtes zijn voorzien van grote klassieke ramen en kunnen door deuren worden gescheiden.
Kortom, het is een mooi en licht kantoor in één van de leukste straten van Utrecht voorzien van vier kantoorruimtes die afhankelijk van uw wensen zijn in te delen.

Vloeroppervlakte:
Een kantoorunit ter grootte van ca. 134 m² verhuurbaar vloeroppervlak, verdeeld over vier kantoorruimtes, gelegen op de 1e verdieping.
Voor de berekening van de oppervlakten is gebruik gemaakt van de meetnorm conform het normblad NEN 2580. Het meetrapport is op aanvraag beschikbaar.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:

keukenblok;
inbouwkasten;
airconditioning;
te openen ramen;
huidige vloerbedekking;
toiletgroep (twee toiletten);
gemeubileerd tegen betaling is bespreekbaar.

LOCATIE, BEREIKBAARHEID EN PARKEERGELEGENHEID

Locatie:
Nachtegaalstraat is een geliefde winkelstraat gelegen in het Maliekwartier in de buurt Buiten Wittevrouwen. Samen met de Burgermeester Reigerstraat vormt het de verbinding tussen Utrecht Oost en het centrum van de stad. Er is een zeer divers winkelaanbod van voornamelijk lokale detaillisten afgewisseld met grote ketens zoals o.a.: Bruna, Kruidvat, Hema, Blokker en Albert Heijn. Voor een lekker bakje koffie of een lunch buiten de deur kan je ook terecht bij Vascobeco, Vlaamsch Broodhuys, CoffeeCompany, 30 ml en nog vele andere zaakjes.

De gemeente Utrecht heeft onlangs een besluit genomen over de herinrichting van de straat. Het Maliekwartier krijgt een eigentijdse frisse uitstraling. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de website van de gemeente Utrecht.

Bereikbaarheid:
Met het openbaar vervoer is deze locatie uitstekend bereikbaar. Vanaf de bushalte aan de Nachtegaalstraat (halte Maliebaan) en de Stadschouwburg rijden diverse stadsbussen (l, 3 en 11) en streekbussen (52 en 77) van en naar het Centraal Station met een reistijd van circa 10 minuten.

Overigens ben je binnen enkele minuten via de Berenkuil op de A2 en A27.

Parkeergelegenheid:
Parkeren is mogelijk langs de openbare weg middels betaald parkeren of met een vergunning. De wachttijd voor een vergunning is volgens navraag bij de gemeente Utrecht circa twee tot vier weken.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs:
€ 29.000,- per jaar (excl. btw, geen deelverhuur)

Huurbetaling:
Huurbetalingen per maandelijkse vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn:
2 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 2 jaar.
Beschikbaar per 1 mei 2021.

Opzegtermijn:
Uiterlijk 6 (zes) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijkse indexering, voor het eerst per 1 juni 2021, zulks op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks “alle huishoudens”, zoals vastgesteld door het CBS, met als basisjaar 2015=100.

Voor informatie of afspraken bel met: H.C.A. Office 030 - 303 66 12

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 29.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-5-2021

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
134 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
G 4,01

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nachtegaalstraat 60 bis

€ 29.000 /jr