Winthontlaan 6 3526 KV Utrecht

€ 205 /m²/jaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Het hoogkwalitatieve en toonaangevende gebouw “De Winthont” aan de Winthontlaan 6 in Utrecht betreft een gebouw met een totale oppervlakte van circa 10.750 m² kantoorruimte. Voor de verhuur is een gedeelte van de 4e verdieping aan de stadszijde ter grootte van circa 545 m² kantoorruimte beschikbaar. Tevens kunnen in totaal circa 12 parkeerplaatsen worden aangeboden. Het gebouw voldoet aan alle eisen die gebruikers tegenwoordig mogen verwachten van een kantoorgebouw en biedt door haar verdiepingshoge ramen een lichte en plezierige werkomgeving. De verdieping heeft de beschikking over een bruikbaar inbouwpakket dat door de vorige huurder van de ruimte in 2017 is gerealiseerd.

LOCATIE
De Winthontlaan 6 is strategisch gelegen in Kanaleneiland, op een uitstekende zichtlocatie aan de snelweg A12. Het object ligt direct naast Hotel van der Valk, met een ruim aanbod aan faciliteiten, waaronder horeca en vergadervoorzieningen, en nabij de nieuw te ontwikkelen Merwedekanaalzone. Merwede is de nieuwste stadswijk van Utrecht. In de komende jaren zal hier een gevarieerde binnenstedelijke wijk worden ontwikkeld, met onder meer 6.000 nieuwbouwwoningen en een breed aanbod
voorzieningen, waaronder horeca, scholen in het basis- en voortgezet onderwijs en(creatieve) bedrijvigheid.

Diverse gerenommeerde (inter)nationale huurders hebben hun naam reeds aan Kanaleneiland verbonden, waaronder ABN AMRO, Rabobank, Equens, Santander en Brunel.

BEREIKBAARHEID
Per auto
Dankzij de ligging aan de voet van de op- en afrit 17 van snelweg A12 is zowel het knooppunt Oudenrijn (A12-A2) als het knooppunt Lunetten (A12-A27) in slechts enkele autominuten bereikbaar. Hierdoor is een perfecte ontsluiting in alle richtingen van het land gewaarborgd. De Winthontlaan 6 is hierdoor uitstekend verbonden met alle belangrijke steden in het gehele land.

Per OV
Op 2 minuten loopafstand ligt de tramhalte Kanaleneiland-Zuid. Vanaf deze sneltramhalte zijn er verbindingen met Utrecht Centraal Station en het Utrecht Science Park alsmede Nieuwegein en IJsselstein.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 10.750 m². Voor de verhuur is circa 545 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, gelegen op de 4e verdieping.

Het genoemde metrage is inclusief een pro rato aandeel in de algemene en gemeenschappelijke ruimten van het kantoorgebouw.

PARKEREN
Voor de verhuur zijn in totaal circa 12 parkeerplaatsen beschikbaar.

VOORZIENINGEN
De beschikbare kantoorruimte op de 4e verdieping is voorzien van een inbouwpakket.

HUURPRIJS
Kantoorruimte:
EUR 205,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaatsen:
EUR 1.650,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
EUR 51,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW, als voorschot op basis van jaarlijkse nacalculatie.

AANVAARDING
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 205 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 51 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten

Oppervlakte
545 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
7 bouwlagen

Energie

Energielabel
A++

Omgeving

Bedrijvengebied Kanaleneiland, Utrecht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.