Arthur van Schendelstraat 650 3511 MJ Utrecht

€ 230 /m²/jaar

Omschrijving

Algemene info HNK/NSI

Het Nieuwe Kantoor biedt je het beste van twee werelden: een kantoor & business center onder één dak. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is; bij HNK kun je een tijdelijke en flexibele kantoorruimte huren voor zolang jij nodig hebt!

Utrecht, een stad met een rijke en middeleeuwse historie. Deze stad staat al jaren bekend als bruisende studentenstad, en dat kan ook bijna niet anders met het Utrecht Science Park ten oosten van de Domstad. Niet alleen op educatief vlak doet Utrecht het goed; ook zakelijk wordt Utrecht gezien als ware kennisstad vol creatief en ondernemend talent. Door de centrale ligging, het hoge kennisniveau en de wereldwijd sterke reputatie van de stad, willen bedrijven zich hier graag vestigen.

In de open en sociale binnenstad staan inspireren, van elkaar leren en verbinden centraal. Dit sluit perfect aan bij het HNK concept, waar die kenmerkende Utrechtse cultuur in terugkomt. In ons ondernemerscentrum kun je niet alleen een tijdelijke bedrijfsruimte huren, flexwerken of je bedrijf voor langere tijd stationeren; ook biedt HNK jou de ruimte om te netwerken, te verbinden met andere HNK huurders, te groeien en jouw ambities en dromen waar te maken. Koffiebarretjes, huiskamercafés en ons eigen café Soof: tal van opties om even op te laden.

We kunnen ons zo voorstellen dat je af en toe even de ruimte nodig hebt om je hoofd leeg te maken en even bij te tanken. Gelukkig weet de stad Utrecht precies hoe dat moet! In zo’n tien minuten wandel je vanuit jouw kantoor de binnenstad in, waar je kunt kiezen uit een breed scala aan koffietentjes, huiskamercafés en bijzondere plekjes met de meest uiteenlopende gezonde en vernieuwende gerechten, drankjes en snacks. Maak een wandeling langs de grachten, stap wat steegjes in en ontdek hier verborgen hofjes, prachtige stadstuinen en historische monumenten.

Heb je wat minder tijd om naar de binnenstad te wandelen en wil je tóch even ontspannen met een heerlijke lunch of een vers vruchtensapje? Café Soof heeft het allemaal voor je! Je vindt Café Soof op de begane grond van HNK Utrecht CS. Neem alle tijd die je nodig hebt en klets eens met andere huurders. Wie weet kom je wel tot een leuke samenwerking!

HNK Utrecht CS: de naam verklapt het eigenlijk al. Alle HNK locaties kenmerken zich door hun bereikbaarheid, maar deze Utrechtse locatie is uitermate geschikt voor welk vervoersmiddel dan ook. In een kwartier wandel je naar het Centraal Station, waar je naar alle uithoeken van Nederland kunt afreizen. In zeven minuten arriveer je op station Utrecht Vaartsche Rijn, waar je diverse sprinters kunt pakken.

Utrechters zijn gek op fietsen; meng je in de gezellige en gastvrije menigte en stap ook op de fiets! Naast dat je op deze manier onafhankelijk bent van het openbaar vervoer en zijn vaste tijden, kun je ook eenvoudig de stad verkennen en mooie plekjes ontdekken. En mocht je liever met de auto reizen? Je kunt voor regulier parkeertarief voor de deur parkeren of een parkeerplek reserveren in onze parkeergarage.

Kantooroplossingen die met je meegroeien: dát is HNK.

Jouw bedrijf staat niet stil. Juist hierom is het belangrijk dat je een kantoorruimte hebt die met je meegroeit. Bij HNK denken we graag met je mee en bieden we jou en je bedrijf de ruimte die jij écht nodig hebt. Je betaalt alleen voor de metrages die je ook daadwerkelijk gebruikt; zo kom je nooit voor nare verrassingen te staan.

Als flexwerker kun je terecht op onze begane grond, waar je in Café Soof kunt werken en in onze vintage NS intercity stoelen kunt netwerken en vergaderen. Ben je op zoek naar een kant en klaar kantoor waar je de volgende dag nog in kunt trekken? Dan zijn onze turn-key managed offices uitermate geschikt voor jouw bedrijf. Het meubilair hebben we al voor je klaargezet! En bepaal je liever zelf je inrichting? Dan kunnen we samen een plan voor een kantoor op maat opstellen.

Managed office: kant-en-klaar kantoor
Open de deur en de werkdag kan beginnen. Compleet ingericht en full service met alle mogelijke voorzieningen. Geen hoge investeringen en toch een volledig kantoor. Huurprijzen zijn inclusief:

- Servicekosten, o.a. G/W/L, bemande receptie tijdens kantooruren, schoonmaak van de algemene ruimten, de toiletten en eigen ruimte, en gemeente belastingen;
- Internet;
- Een eigen afsluitbare kantoorruimte met verstelbare bureaus, stoelen en kasten;
- Gebruik van een gedeelde pantry;
- Daarnaast kunnen huurders met korting vergaderruimten huren die in het sociaal hart liggen. Vanzelfsprekend kan van het sociaal hart ook gebruik gemaakt worden voor informeel overleg en flexwerken.

Beschikbaarheid HNK Utrecht CS:
• MO 0.4 - 4 werkplekken - EUR 1550,- per maand
• MO 0.6 - 8 werkplekken - EUR 3000,- per maand
• MO 0.9 - 4 werkplekken - EUR 1550,- per maand
• MO 0.13 - 8 werkplekken - EUR 3000,- per maand
• MO 0.16 - 4 werkplekken - EUR 1550,- per maand
• MO 1.01 - 6 werkplekken - EUR 2100,- per maand
• MO 1.06 - 8 werkplekken - EUR 3000,- per maand
• MO 1.11 - 10 werkplekken - EUR 3550,- per maand

Algemene informatie:

HNK is onderdeel van de beursgenoteerde kantorenbelegger NSI. Met dit concept speelt NSI in op de wensen en behoeftes van gebruikers en de groeiende vraag naar flexibele huisvesting met uitgebreide services. NSI blijft HNK continu vernieuwen, zodat het blijft passen bij wat huurders nodig hebben om zo productief en efficiënt mogelijk te werken. HNK heeft veertien locaties en zijn te vinden in de volgende steden:

Locaties
HNK Amsterdam Houthavens
HNK Amsterdam Zuid Oost
HNK Amsterdam Schinkel
HNK Utrecht CS
HNK Utrecht West
HNK Den Haag
HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier
HNK Rotterdam Centrum
HNK Apeldoorn
HNK Den Bosch
HNK Dordrecht
HNK Ede
HNK Hoofddorp
HNK Groningen

Aanvaarding:
In overleg.

Parkeerplaatsen:
Eur 1.800 per parkeerplaats per jaar.

Energielabel - Energielabel A.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 230 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 55 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten

Oppervlakte
1.018 m² (in units vanaf 180 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C 1,28

Cushman & Wakefield Utrecht

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel (+31) 30 233 25 52

CBRE B.V.

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel (+31) 30 635 22 11

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.