Reactorweg 47 3542 AD Utrecht

€ 140 /m²/jaar

Omschrijving

TE HUUR | Turn Key 1.045m² v.v.o. kantoorruimte op een prachtige zichtlocatie langs de A2!

Locatie en bereikbaarheid
Het kantoorgebouw, Flow Building, bevindt zich op een perfecte locatie langs de A2 in het bedrijvengebied Lage Weide in Utrecht West. Het gebied is zeer centraal gelegen in Nederland en diverse nationale en internationale bedrijven hebben zich hier gevestigd waaronder WE Europe, Smiths Food Group, HEMA DC en Fonq.

Het gebouw beschikt over diverse gemeenschappelijke faciliteiten waaronder een bemande receptiebalie in de centrale entree, een grab-and-go koffiebar, vergaderzalen, een auditorium en een dakterras. Flow Building huisvest bedrijven als Vitens, Yacht en Randstad en is uitstekend bereikbaar.

De op- en afritten van de A2 bevinden zich op enkele minuten rijafstand en via de Ring Utrecht Noord bereikt u eenvoudig de A27.
Op enkele minuten loopafstand bevindt zich bushalte Uraniumweg vanwaar buslijn 38 elk half uur vertrekt naar Utrecht Centraal Station en naar Maarssen Station. Station Utrecht Leidsche Rijn is gelegen op ca. 15 minuten loopafstand.

Oppervlakte
Het kantoorgebouw heeft een totaal verhuurbare oppervlakte van ca. 9.800m². Wij hebben de gehele 2e verdieping beschikbaar welke bestaat uit ca. 1.045m² v.v.o.

De verdieping is functioneel ingedeeld en beschikt over zowel open werkruimtes als afsluitbare kantoorruimtes en eigen vergaderruimtes.

Huurprijs
€ 140,- per jaar, ter vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 45,- excl. BTW per m2 per jaar op basis van voorschot-/nacalculatie.

Parkeren
35 parkeerplaatsen, € 450,- excl. BTW per plaats per jaar.

Opleveringsniveau:
- gemeenschappelijke centrale ontvangstruimte met receptiebalie;
- medegebruik 2 personenliften en 1 goederenlift (gemeenschappelijk);
- systeemplafonds;
- mechanische ventilatie;
- verlichtingsarmaturen;
- vloerbedekking en PVC vloeren;
- wandgoten met elektrabekabeling;
- toiletgroepen;
- sprinklersysteem.

Huurtermijn
In overleg, het betreft in basis een onderhuursituatie tot en met uiterlijk medio 2027. Andere termijnen zijn bespreekbaar en eventueel in overleg met verhuurder en de huidige huurder.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
in overleg.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Voor nadere informatie nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken!

REBO Bedrijfsmakelaars
088-2201640

========================================

Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 140 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 45 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973

Oppervlakten

Oppervlakte
1.045 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
10 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
35 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 450,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Reactorweg 47

€ 140 /m²/jaar