Van Deventerlaan 31 3528 AG Utrecht

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Algemeen
Kantorenconcept Briggs biedt vele mogelijkheden voor de huur van kleinere en grotere kantoorunits. In het sociale hart van het pand kan men afspreken met relaties, zelf aan een bureau of tafel werken of een dedicated desk huren zodat je iedere dag je eigen plek hebt. Het restaurant en de bar serveren een heerlijke lunch en een goede kop koffie. De hospitality is altijd aanwezig voor het ontvangen van klanten, reserveringen van vergaderruimtes of andere vragen.

BRIGGS
Tailer Made Offices
Mooie kantoorruimtes naar eigen inzicht in te richten, inclusief hoogwaardige vloerafwerking en 24/7 toegankelijk. Geschikt voor kleine en grotere bedrijven, ruimtes vanaf 100m2 tot 700m2 beschikbaar. Te huur vanaf 1 jaar, zonder onverwachte additionele kosten. Gratis gebruik van de vergaderfaciliteiten in het kantoorpand. Life-cooking Restaurant en Grab & Go bar in sociale hart.

Serviced Offcies
Uw eigen kantoor volledig ingericht Schitterende kantoorunits, met een hoogwaardig afwerkingsniveau en volledig ingericht, 24/7 toegankelijk en direct beschikbaar. Geschikt voor bedrijfsvoering vanaf 2 werkplekken (25m2 tot 75m2), luxe pantry op de verdieping en inclusief gratis gebruik van vergaderfaciliteiten en schoonmaak. Te huur vanaf 1 maand, zonder onverwachte additionele kosten. Life-cooking Restaurant en Grab & Go bar in sociale hart.

Memberships
BRIGGS Memberhips bieden comfortabele en full-service flexplekken in het sociale hart van het gebouw. Hierbij is het mogelijk een dedicated desk te boeken die voor een bepaalde periode voor je wordt gereserveerd, iedere dag je eigen vaste desk. Met een membership heb je gelijk toegang tot de network-community, snelle wifi, Meet & Greet in het sociale hart.

Services
• Welkom van uw bezoek door onze hospitality;
• Meet & Greet in het sociale hart;
• Directe toegang WIFI en glasvezel;
• Luxe pantry op de verdieping;
• Additionele werk, lunch en lounge ruimte;
• Volledige ontzorging door het Life Office Team;
• Community management voor uw netwerk;
• Fitness ruimte vrij toegankelijk.

Beschikbaarheid
Voor de actuele beschikbaarheid kan u contact opnemen met ons kantoor.

Bereikbaarheid
Geen kantoorlocatie in Nederland is zo goed bereikbaar als het parkachtige Papendorp. Of u nu met eigen vervoer of met openbaar vervoer reist.

Per auto
Papendorp ligt direct aan de snelwegen A2 en A12 met directe ontsluiting naar de A27 en A28 en, via de Prins Clausbrug, een directe verbinding naar het centrum van Utrecht alsmede binnenkort – via het Marinus van Tyrusviaduct – ook naar de diverse deelwijken in Leidsche Rijn. Het park heeft een eigen P&R met goede ov-aansluitingen.

Per OV vanuit Utrecht CS
Dankzij de vrije busbanen zijn er de hele dag door snelle en hoogfrequente verbindingen van en naar Utrecht CS, het ov-hart van Nederland. De eerste bus rijdt om 6.14 uur, de laatste vertrekt om 0.51 uur. Vanaf Utrecht CS Jaarbeurszijde vertrekken de U-ov-lijnen 24 en 29 op maandag tot en met vrijdag naar Papendorp en vice versa. Lijn 24 rijdt in de spits om de 8 minuten en lijn 29 om de 15 minuten. In de daluren rijden deze lijnen om het half uur.

Per OV vanuit Houten, Maarssen, Leidsche Rijn en Nieuwegein
Vanuit Houten, Maarssen, Leidsche Rijn en Nieuwegein is Papendorp op werkdagen bereikbaar met de U-ov-lijn 48. Lijn 48 rijdt in de spits om het kwartier en in het dal om het half uur.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
14.847 m² (in units vanaf 25 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van Deventerlaan 31

Prijs n.o.t.k.