Kerkstraat 31 6301 BX Valkenburg (LI)

€ 13.440 /jr

Omschrijving

Kasteel Den Halder is gelegen op een zeer mooie locatie in het centrum van Valkenburg. Het kasteel beschikt over een unieke en sfeervolle uitstraling. In dit kasteel zijn verschillende kantoor units aanwezig verdeeld over de verschillende verdiepingen.

Begane grond:
Aan de voorzijde van het kasteel bevindt zich de centrale ingang. Van hieruit zijn de diverse kantoorunits bereikbaar via de imposante en authentieke trappartij. Ook bevindt zich hier het alarmsysteem welke per unit instelbaar is.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich de entree naar het kantoor. Dit kantoor is volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keukenpantry en toilet. Het toilet is halfhoog betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje. De keukenpantry is voorzien van o.a. een close-in boiler, bovenkasten, spoelbak en vaatwasser. De wandbekleding, plafonds en vloeren zijn vernieuwd. Op het toilet na zijn alle vloeren voorzien van vloerbedekking.
Aan de linkerzijde van het kantoor is een royale werkkamer gelegen, welke is voorzien van een sfeervolle schouw. Deze werkkamer is ca. 44m². Een tweede werkkamer (ca. 17m²) vinden we achter de keukenpantry. Voorheen was deze in gebruik als archiefruimte. Rechts naast deze werkkamer is een multifunctionele ruimte, afgescheiden door glazen wanden. Deze is ideaal te gebruiken als spreekkamer of vergaderruimte. De oppervlakte van deze ruimte is ca. 18m². Aan de rechterzijde vinden we de derde werkkamer, eveneens voorzien van een schouw. Ook deze werkkamer is royaal te noemen met de afmeting van ca. 30m².

Algemeen:
Instapklare kantoorunit met drie werkkamers, vergaderruimte, keukenpantry en toilet.
De drie werkkamers zijn voorzien van voldoende stroompunten en kabelgoten voor internettoegang.
Volledig gerenoveerd medio april 2020.
Sfeervolle uitstraling en voorzien van vele authentieke elementen.
Alle (openbare) voorzieningen van Valkenburg zijn op loopafstand.
GO is ca. 123m²

Servicekosten:
Servicekosten bedragen € 344,- per maand exclusief BTW
Inbegrepen in de servicekosten:
- levering en vastrecht gas,
- levering en vastrecht elektra,
- levering en vastrecht water,
- onderhoud CV en (elektrische) installaties,
- bewaking
- glasverzekering,
- brandmeld- en ontruiminginstallatie,
- tuinonderhoud,
- klein onderhoud zie algemene bepalingen,
-5% administratiekosten te vermeerderen met BTW

Huurtermijn:
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

Betalingswijze:
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

Huurindexering:
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Indexering vindt plaats in de maand waarop de huurovereenkomst is ingegaan.

Zekerheidsstelling:
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

Omzetbelasting:
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bij interesse kunt u contact opnemen met A75 Makelaardij Bas Versijp 043 - 311 79 53 - 0652011740

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 13.440 per jaar
Servicekosten
€ 344 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1573

Oppervlakten

Oppervlakte
123 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkstraat 31

€ 13.440 /jr