Broekhem 25 6301 HD Valkenburg (LI)

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Zeer representatieve praktijk-/kantoorruimte voor medische huisvesting met in totaal 262 m² gebruiksoppervlakte bestaande uit ruim 138 m² praktijk-/kantoorruimte en diverse opslagruimtes. De voormalige kliniek Valkenhorst is oorspronkelijk gebouwd in 1960 en nu in 2021 geheel gemoderniseerd en gereed gemaakt voor educatieve- of medische / zorg- gerelateerde huisvesting en ondersteunende voorzieningen. Het object is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar voor zowel autoverkeer als openbaar vervoer.

INDELING:
Souterrain: Separate entree aan de linker zijde rechtstreeks tot het souterrain. Vanaf de entree zijn opvolgend de volgende ruimtes ingedeeld: Entree/tochtportaal (ca. 9 m²), bergruimte (ca. 25 m²), dubbele toiletruimte (ca. 3 m²) bergruimte (ca. 38 m²), bergruimte (ca. 13 m²) kantoorruimte 1 (ca. 17 m²) met pantry, kantoorruimte 2 (ca. 22 m²) en kantoorruimte 3 (ca. 24 m²). Alle kantoorruimtes in het souterrain gelegen hebben ruime daglicht toetreding en zijn tevens rolstoel toegankelijk.

Begane grond: De gehele begane grond is verhuur aan een praktijk voor cosmetische behandelingen en haartransplantaties.

Verdieping 1: Entree met garderobe vanaf de begane grond met trapopgang tot etage. Aldaar de overloop (ca. 11 m²) en kantoorruimte (ca. 76 m²).

BESCHIKBAARHEID:
Zowel de 3 separate kantoorruimtes in het souterrain als de kantoorruimte op de eerste etage zijn zowel separaat als in zijn geheel (met bergruimte) te huren. De kale huurprijzen daartoe variëren van € 1.766,- p/j voor één kantoor, tot € 27.790,- p/j voor het geheel (excl. voorschot G/W/L).

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen aan de verbindingsweg tussen Sint Gerlach en Valkenburg, direct nabij de voorzieningen van het centrum van Valkenburg. De snelweg op- en afrit van de autobaan A79 en aftakking naar A2 is binnen enkele autominuten te bereiken. Zowel een bushalte als het treinstation van Valkenburg is direct nabij op loopafstand gelegen.

PARKEREN :
Op eigen terrein zijn in totaal 15 parkeerplaatsen beschikbaar. Exclusieve parkeerplaatsen kunnen additioneel worden gehuurd. Ook biedt de openbare weg voldoende parkeergelegenheid.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen het vigerend bestemmingsplan “Initieel Omgevingsplan Valkenburg aan de Geul 2020”, vastgesteld op 05-10-2020, bestemd als “Maatschappelijk” geschikt voor "bijzondere doeleinden". Het toegestaan gebruik betreft functies zoals voorzieningen op het gebied van welzijn en zorg, volksgezondheid, cultuur, religie, onderwijs, sport, verenigingsleven, opvoeding, kinderopvang, kinderboerderij, openbaar bestuur en andere openbare en sociale voorzieningen.

BIJZONDERHEDEN:
- zeer gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen en een directe verbinding naar de autosnelwegen naar Maastricht, Eindhoven, Heerlen en Aken;
- alle voorzieningen op korte fietsafstand bereikbaar evenals het sfeervolle historische gezellige centrum en het nieuwe winkelcentrum “Aan de Kei”;
- NS-station en busstation Valkenburg eveneens op loopafstand gelegen;
- genoemde maten zijn circa maten;
- aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend;

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 177 per jaar
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten

Oppervlakte
262 m² (in units vanaf 17 m²)
Perceel
3.538 m² (in units vanaf 17 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, te openen ramen, kabelgoten, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, in woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
9 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 180,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Broekhem 25

Huurprijs op aanvraag