Langeleegte 5 9641 GN Veendam

€ 695.000 k.k.

Omschrijving

Te koop aangeboden op schitterende zicht locatie! Deze kantoorruimte ligt op een kavel van maar liefst 1945m2. Het object biedt een kantoorruimte van ca. 430m2 op de begane grond en ca. 160 m2 op de 1e verdieping. Het object is gelegen pal aan de N963, de belangrijkste verkeersader van en naar Veendam. Het object beschikt over diverse werkvertrekken, zowel kantoren van klein voormaat voor afgesloten werk en grote kantoor tuinen om voldoende afstand van elkaar te houden. Tevens beschikt dit te koop aangeboden kantoor over een schitterende vergaderruimte op de 1e verdieping, welke tevens kan dienen als directiekantoor.

Objectinformatie:
Parkeervoorziening:
Voldoende parkeerruimte aanwezig op eigen terrein, maar liefst 18 plekken

Bereikbaarheid:
Het te verkopen object is per auto zeer goed te bereiken.

Bestemming:
Bron: Ruimtelijke plannen. Bestemmingsplan: Buitenwoel. Bestemming: Kantoor. Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Veendam.

Voorzieningen:
De helft van de ruimte heeft CV en deels een colt systeem. Het object is voorzien van 12 zonnepanelen. Glasvezel is aanwezig: Specificatie; 1Gigabite up en 1Gigabite down. Systeemplafond met verlichting armaturen, brandalarm, inbraakalarm, dames- en herentoilet, invalidetoilet, dubbele beglazing.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoorruimte zouden kunnen belemmeren. Koper is zelf verantwoordelijk dat hij voorafgaand aan de koop bekend is met de milieukundige staat van het onroerend goed. Verkoper aanvaard geen aansprakelijkheid na verkoop.

Indeling: Begane grond: hal/entree, baliefunctie, terras aan buitenzijde, meer dan 10 kantoorvertrekken van diverse metrage, invalidetoilet, berging. 1e verdieping: trapopgang, 5 kantoorvertrekken waarvan een schitterende ruimte aan de voorzijde. (zie plattegrond)

Bouwjaar: 1970 en verbouwd in 2003

Kadastrale gegevens: Veendam C 2107, perceeloppervlakte ca. 1945m2

Bijzonderheden:

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Zekerheidsstelling bij verkoop:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. Er dient na definitieve overeenstemming een waarborgsom te worden voldaan ter zekerheidsstelling.

Overig relevant:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 695.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
590 m²
Perceel
1.945 m² (in units vanaf 590 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op 1000 m tot 1500 m en winkel op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
18 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Langeleegte 5

€ 695.000 k.k.