Lunet 2 3905 NW Veenendaal

€ 7.200 /jr

Omschrijving

Toplocatie voor uw kantoorruimte! Het betreft zeer moderne, hoogwaardig afgewerkte en gemeubileerde kantoorkamers op de begane grond vanaf circa 35 m² NVO. De kantoorkamers zijn bovendien voorzien van computers zodat een investering hiervoor niet nodig is. Er is een gezamenlijke balie (onbemand), spreekkamer en in de pantry kunt u gebruik maken van de koffie en thee. De kantoorkamers zijn gelegen op Businesspark “De Batterijen” direct naast Hotel Van der Valk nabij de op- en afritten van de A12 en op loopafstand van NS Intercitystation Veenendaal-De Klomp.

De toegepaste architectuur met onder andere vele glaspartijen, de overstekende daklijn en de hardhouten staanders geven het kantoorgebouw een bijzonder representatief karakter.

De kantoorkamers zijn te huur vanaf circa 35 m² NVO, waarbij faciliteiten als een balie /receptie (onbemand), spreekkamer, pantry met kantine en de sanitaire ruimten worden gedeeld.

Businesspark “De Batterijen’ is het eerste bedrijventerrein in Veenendaal met Parkmanagement. Beheer en onderhoud van de openbare ruimte en de infrastructuur centraal worden hierdoor onder andere georganiseerd en gecoördineerd. Op dit bedrijventerrein zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals Detron, Bartosz ICT, Profile, NederCare, DPD, DS’80, Technetix en BV Stichts Beheer van 1952. De directe buurman is het Hotel Van der Valk Veenendaal.

Bedrijventerrein De Batterijen is direct gelegen aan één van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) met twee op- en afritten Veenendaal-West en Veenendaal-Oost. Via de nabijgelegen A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) gemakkelijk te bereiken. Tevens is er een tweede ontsluiting via afslag Veenendaal-Oost.

NS-station Veenendaal-De Klomp met intercityverbinding Amsterdam-Utrecht- Arnhem bevindt zich op circa 5 minuten loopafstand. Veenendaal heeft daarnaast nog twee NS-stations, waardoor er goede reismogelijkheden zijn.

NS-station Veenendaal-De Klomp met intercityverbinding Amsterdam-Utrecht- Arnhem bevindt zich op circa 5 minuten loopafstand. Veenendaal heeft daarnaast nog twee NS-stations, waardoor er goede reismogelijkheden zijn.

Voorzieningen
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:
• levering en het verbruik van gas, water en elektra;
• gebruik van wifi;
• gebruik van koffie en thee;
• gezamenlijke pantry;
• gezamenlijke sanitaire voorzieningen;
• gezamenlijke balie (onbemand);
• gezamenlijke spreekkamer;
• meubilair.

Parkeren
Voor het gehuurde zijn er parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein, welke worden aangeboden voor een huurprijs van € 250,00 per jaar, per parkeerplaats, te vermeerderen met btw.

Schoonmaakkosten
€ 300,00 per jaar exclusief btw.

Huurprijs
Kantoorkamer 0.03 met een metrage van 35 m² voor € 7.200,00 per jaar.

Vloeroppervlakte
De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn / Opzegtermijn Minimale huurperiode van 12 maanden. Opzegtermijn ten minste drie maanden voor het einde van de lopende huurperiode.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal één (1) maand huur en schoonmaakkosten, inclusief btw.

Betaling
Huurpenningen en btw per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 7.200 per jaar
Servicekosten
€ 300 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2013

Oppervlakten

Oppervlakte
35 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lunet 2

€ 7.200 /jr