Zeelandia 21 3901 GZ Veenendaal

€ 995 /mnd

Omschrijving

Op korte afstand van het winkelhart van Veenendaal treffen we deze fraaie multifunctionele kantoorruimte aan, van ca. 90 m². De ruimte leent zich uitstekend als kantoor, praktijk, studio of wellicht als atelier en is verdeeld over twee bouwlagen. Als extra is er een eigen tuin aanwezig van ca. 30 m².

Snel internet: check!

De buitenzijde kenmerkt zich door de prachtige gevel, opgetrokken in metselwerk. Dat straalt kwaliteit uit. Ook intern is het geheel hedendaags en representatief afgewerkt.

Het fijne van deze locatie is zowel de aanwezigheid van de achtertuin, alwaar u in de zomerperiode heerlijk buiten kunt lunchen of wellicht kunt vergaderen. Maar ook de voorzieningen, met op loopafstand NS-treinstation Veenendaal-Centrum alsmede de nabijheid van het bruisende winkelcentrum.

Benieuwd? We zien u graag voor een vrijblijvend bezoek!

INDELING:

Begane grond: De entree geeft toegang tot de open kantoorruimte met aldaar een nette keukenopstelling (met vaatwasser), de meterkast, een trapkast en een toiletruimte. Aan de achterzijde is er doorgang naar de achtertuin, welke nagenoeg volledig is bestraat en een prettige aanvulling vormt op het geheel.

Eerste verdieping: Via een vaste trap is de eerste verdieping bereikbaar. Het betreft een open kantoorverdieping met bergkast. Aanwezig zijn: kabelgoten, inbouwarmaturen en tapijttegels.

Parkeren:
In de nabije omgeving zijn diverse openbare parkeermogelijkheden aanwezig.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 995,- per maand, exclusief BTW, exclusief GWE.

Zekerheidsstellingen:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Aanvaarding:
Per 01-04-2022 beschikbaar.

Huurtermijn:
In overleg, minimaal één jaar.

Opzegtermijn:
Drie maanden.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Huurders dienen zich te conformeren aan het huishoudelijk reglement.

Plattegrondtekeningen:
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. VC makelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 995 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
13 januari 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-4-2022

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zeelandia 21

€ 995 /mnd