Garnizoenstraat 2 5363 VX Velp (NB)

€ 27.500 /jr

Omschrijving

Modern, representatief en multifunctioneel bedrijfsgebouw, bruikbaar als kantoor en showroom, atelier, (schone) werkplaats, daardoor onder andere uitstekend geschikt voor bedrijven in fijnmechanica.

Het geheel bestaat uit twee samengevoegde bedrijfsunits met ieder een begane grond en verdieping die aan elkaar gekoppeld zijn middels doorgangen. Van oorsprong derhalve ieder met een eigen entree en ieder een eigen aansluiting op de nutsvoorzieningen.

Een gedeelte van het gebouw is verhuurd aan Arche architectuurpresentaties, we bieden te huur aan de kantoor-/bedrijfsruimte aan, met de hoofdingang aan de Garnizoenstraat.

De indeling hiervan voorziet onder andere in een overdekte hoofdentree, centrale hal afgewerkt met linoleum vloeren. Vanuit centrale hal heeft u toegang tot diverse ruimtes welk in te richten zijn als spreekkamer, kantoorruimte of showroom, werkplaats en bedrijfsruimte.

Behalve het gebruikelijke sanitair bevindt zich op de begane grond tevens een invaliden toilet. Daarnaast vindt u op de begane grond de trapopgang, de meterkast en de bedrijfsruimte.

Aan de buitenzijde van deze bedrijfsruimte hangt een luifel zodat u droog kunt laden en lossen. De bedrijfsruimte op de begane grond heeft een vrije hoogte van ca. 3,1 m. U kunt deze bedrijfsruimte bereiken via de overheaddeur (4m breed / ca. 4,2m hoog). De bedrijfsruimte op de begane grond is nu in 2 delen verdeeld door een eenvoudige scheidingswand, de oppervlakte van de bedrijfsruimte is in z'n totaliteit ca. 97 m2, boven deze bedrijfsruimte, op de 1e verdieping is er een magazijn/showroom van ca. 95 m2.

Eerste verdieping
Via een ruime (gezamenlijke) bordestrap is de 1ste verdieping bereikbaar. Deze verdieping bestaat uit kantoor, werkruimten en magazijn. Doordat er de nodige raampartijen zijn aangebracht is er ruim voldoende daglicht.

Bijzonderheden:
LIGGING:
Het bedrijfsgebouw is gelegen op het bedrijventerrein ‘De Bons’ te Velp. Ten zuiden van Grave ligt dit voormalige Generaal de Bonskazerne. Zo'n 8 ha, is ontwikkeld tot een modern en duurzaam bedrijventerrein dat wordt gekenmerkt door moderne bedrijfsgebouwen. De meeste kavels zijn verkocht, op het bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd. De locatie is goed bereikbaar middels de N324; een bushalte ligt op circa 1.3 km afstand

OPPERVLAKTE :
De beschikbare vloeroppervlakte begane grond is ca. 237 m² en de 1ste verdieping ca. 237 m², in het totaal 474 m² met een huurprijs van € 27.500,- per jaar excl. BTW
Neem contact met ons op voor nadere info over de mogelijkheden.
Naast huur zullen er ook servicekosten verschuldigd zijn ten behoeve van GWE, voorschot ingeschat op 2 gebruikers met vergelijkbaar gebruik, € 25,- per m2 per jaar excl. BTW.

PARKEREN:
Achter het gebouw zijn ca. 10 parkeerplaatsen gerealiseerd voor gezamenlijk gebruik.

BESTEMMING:
Van toepassing is het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Grave 2016”. Enkelbestemming: Bedrijventerrein
- Bedrijven tot en met milieucategorie 3.1 (staat van bedrijfsactiviteiten)
- ondergeschikte detailhandel (gezamenlijk max 100 m2 BVO)
- internethandel
- maximaal 30% van de bedrijfsvloeroppervlak mag aan kantoorruimte besteed worden.

Huurcontract op basis van het laatste model ROZ aangevuld met Algemene en Bijzondere voorwaarden. Verhuurder heeft voorkeur voor langere huurtermijn. Huurder dient bij aanvang een waarborgsom beschikbaar te stellen van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 27.500 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 51.500 per jaar
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
474 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
10 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Garnizoenstraat 2

€ 27.500 /jr