Albert Cuypstraat 1 e 5914 XE Venlo

€ 10.200 /jr

Omschrijving

Kantoorruimte met 2 eigen parkeerplaatsen te huur in hoogwaardig en representatief kantoorverzamelgebouw.

Ligging en bereikbaarheid
Het kantoorgebouw is gelegen naast het kantoor van Rivierdael Notarissen aan de Albert Cuypstraat te Venlo in een rustige woonwijk in Venlo Noord. Op loopafstand bevindt zich het Gelreplein met een ruim aanbod aan voorzieningen. In de directe omgeving zijn diverse lokale ondernemingen gevestigd. Het Trefcenter en de bedrijventerreinen Veegtes en Noorderpoort zijn eveneens op korte afstand gelegen.

Het kantoorgebouw is goed bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Op ca. 2,5 km afstand bevindt zich de op- en afrit naar de A67 (Duisburg - Venlo - Eindhoven), met aansluiting op de de A73 (Nijmegen - Venlo - Roermond) en het Duitse wegennet. Een bushalte bevindt zich in de directe nabijheid.

Parkeren
Er bevinden zich 2 parkeerplaatsen voor exclusief gebruik op eigen terrein.

Object
De beschikbare kantoorruimte (met mogelijkheid voor afzonderlijke spreekkamer) is ingedeeld in 3 afzonderlijke kamers, is gelegen op de begane grond en is ca. 100 m2 groot (inclusief aandeel in de gemeenschappelijke m2's). De kantoren zijn afgewerkt volgens een hoog afwerkingsniveau. De kantoren zijn van elkaar gescheiden met kalkzandsteen binnenmuren, deels met glasinzetten. Zowel de gemeenschappelijke ruimten als de kantoren zelf zijn voorzien van systeemplafonds met inbouwarmaturen, vloerafwerking en diverse elektra- en UTP aansluitingen. In 2019 is het kantoorgebouw voorzien van een nieuwe klimaatinstallatie. Iedere verdieping beschikt over een eigen pantry met keukenblokje en voldoende ruimte voor gecombineerd gebruik als repro- ruimte.

De entree van het gebouw biedt ruimte voor de presentatie van uw bedrijf, daarnaast is er de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren op de reclamezuil aan de straat evenals op de muur bij binnenkomst. Het gebouw is toegankelijk via een tochtsluis welke leidt naar een hal met toiletten, lift en trapopgang naar de verdiepingen. Aan de rechterzijde van het gebouw is de parkeerplaats gesitueerd en aan de linkerzijde van het gebouw bevindt zijn een gezamenlijke fietsenstalling en 2 bankjes geplaatst.

Huren in een bedrijfsverzamelgebouw is ideaal aangezien u de beschikbare faciliteiten en dus ook de kosten met andere huurders deelt. U bent zelf niet verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met uitzondering van de schoonmaak van uw eigen kantoorruimte.

Energielabel
Het kantoorgebouw is voorzien van een energielabel A.

Bestemming
Het object is gelegen binnen beheersverordening Venlo Noord en heeft de enkelbestemming ‘Dienstverlening’. De vigerende beheersverordening laat dienstverlening toe. Voor meer gedetailleerde informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u door naar de gemeente Venlo of ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs
€ 10.200,- excl. BTW en servicekosten per jaar.

Servicekosten
Naast vermelde huurprijs zijn er servicekosten verschuldigd. Op basis van voorschotbedragen behoren de volgende, door verhuurder te verzorgen voorzieningen, tot de servicekosten:
- Gas, elektra (o.a. stookkosten);
- Glasbewassing buitenzijde;
- Liftonderhoud;
- Onderhoud gemeenschappelijk groen;
- Onderhoud luchtbehandeling en cv-installatie;
- Jaarlijkse controle brandblussers, automatische deuren en alarminstallatie.

Huurtermijn
5 (vijf) jaar

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden

Betaling
Huur per maand vooruit te betalen

BTW-belaste verhuur
Verhuurder opteert voor een met BTW -belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90%BTW norm) dan zal er een BTW -vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
Standaard ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte 2015 met bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Opleveringsniveau
In de huidige staat.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 10.200 per jaar
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

NVM makelaar

Boek en Offermans Makelaars Venlo

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 077 3981260

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Albert Cuypstraat 1 e

€ 10.200 /jr