Koninginneplein 1 5911 KK Venlo

€ 31.200 /jr

Omschrijving

Moderne en representatieve kantoorruimte met mogelijkheid tot parkeren. Het kantoor is gelegen op zichtlocatie aan een druk verkeersplein, aanloopstraat naar het kernwinkelgebied van Venlo en tegenover het Limburgs museum en het centraal station van Venlo.

Ligging en bereikbaarheid
De kantoorruimte is gelegen aan het Koninginneplein te Venlo, een druk verkeersplein tegenover het centraal station van Venlo waardoor de kantoorruimte in ruime mate zichtbaarheid geniet. Vanuit het Koninginneplein is op loopafstand het kernwinkelgebied van Venlo met al haar voorzieningen bereikbaar. In de directe omgeving zijn diverse lokale ondernemingen gevestigd.

Door haar gunstige ligging kent het object met eigen vervoer een goede bereikbaarheid. Op ongeveer 2-3 kilometer is de op- en afrit van de snelweg A73 (Nijmegen – Venlo – Roermond) met aansluiting op de A67 (Venlo – Eindhoven) en op het Duitse wegennet gelegen. Tevens zijn stadsdelen Blerick en Tegelen vanuit de kantoorruimte eenvoudig bereikbaar. Met het openbaar vervoer kent het object een uitstekende bereikbaarheid. Tegenover de kantoorruimte bevindt zich het centraal station van Venlo, van waaruit Roermond en Eindhoven eenvoudig zijn te bereiken. Tevens bevindt zich bij het station een bushalte met diverse lijnverbindingen.

Herinrichting openbare ruimte
De openbare ruimte rondom het Koninginneplein/Keulse Poort wordt voorzien van een parkachtige inrichting met veel groen en publieke zitgelegenheden als gevolg van de herinrichting van het Museumplein. Naar verwachting wordt deze herinrichting medio 2021 afgerond.

Parkeren
Op een afgesloten buitenterrein aan de achterzijde van de kantoorruimte bevinden zich 5 parkeerplaatsen. Het is mogelijk één of meerdere parkeerplaatsen te huren.

Object
Het betreft een functionele kantoorruimte van ca. 211 m² VVO welke is voorzien van een gezamenlijke entree met tochtportaal en is ingericht als kantoortuin voorzien van diverse werk- en spreekplekken. Het kantoor is voorzien van een ruime, open keuken voorzien van een modern keukenblok met o.a. spoelbak, vaatwasser en koelkast en een toilet. In de kelder bevindt zich een tweetal ruime archief-/ opslagruimten.

Het kantoor is voorzien van een betonvloer afgewerkt met linoleum, terwijl de keuken is afgewerkt met een parket vloer. Verder is het kantoor voorzien van een systeemplafond met lichtarmaturen en airco. De ruimte wordt verwarmd middels radiatoren.

Energielabel
De kantoorruimte is voorzien van een energielabel E.

Bestemming
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Centrum Venlo en heeft de enkelbestemming ‘Gemengd’. Het vigerend bestemmingsplan laat o.a. wonen, dienstverlening, aan huis gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsactiviteiten toe. Voor meer gedetailleerde informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u door naar de gemeente Venlo of ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs
€ 31.200,- excl. BTW per jaar.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg, afhankelijk van huurtermijn.

Betaling
Huur per maand vooruit te betalen

BTW-belaste verhuur
Verhuurder opteert voor een met BTW -belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90%BTW norm) dan zal er een BTW -vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Huurovereenkomst
Standaard ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte 2015 met bijbehorende algemene bepalingen

Aanvaarding
In overleg.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, waarbij het thans aanwezige inbouwpakket om niet aan huurder ter beschikking wordt gesteld.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 31.200 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten

Oppervlakte
211 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
E

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Koninginneplein 1

€ 31.200 /jr