Kazernestraat 17 5928 NL Venlo

€ 115 /m²/jaar

Omschrijving

Werken in een prachtig onder architectuur ingericht bedrijfsverzamelgebouw waarin duurzaamheid een centrale rol speelt? Dan is deze kantoorruimte van 250 m² binnen De Manufactuur zeker iets voor u!

Object:
Het object heeft een lange voorgeschiedenis waarin zo'n 80 jaar lang meubelen werden geproduceerd door Leolux. Leolux is nog steeds op deze locatie te vinden. In 2013 werd het pand volledig verbouwd tot het bedrijfsverzamelgebouw zoals het nu is. Karakteristieke elementen zijn behouden, oude materialen zijn hergebruikt en C2C-materialen zijn toegepast geworden. De Manufactuur is volledig onafhankelijk van fossiele brandstoffen; elektriciteit wordt opgewekt met zonnepanelen en olie en gas zijn overbodig gemaakt. De aanwezige WKO-installatie zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing binnen het pand. Daarnaast is er vloerverwarming aanwezig en zijn er diverse oplaadpunten voor elektrische auto's.

De beschikbare ruimte is gesitueerd aan de patiozijde van het pand. Middels de gezamenlijke entree met hal betreedt men het pand. De hal biedt de mogelijkheid om presentaties en lezingen te houden en hier zijn ook de toiletruimtes voor dames en heren gesitueerd. Middels de hal is de open kantoorruimte van 500 m² aan de linkerzijde te betreden. Deze ruimte van 500 m² wordt in tweeën gedeeld door een aantal speels opgestelde kastenwanden. Tussen deze kastenwanden is de pantry gesitueerd. Aan het uiteinde van de kastenwanden zijn een aantal vergaderruimtes gesitueerd die te reserveren zijn middels de Manufactuur-app. De rechterhelft van 250 m² en gesitueerd aan de prachtige patio is beschikbaar voor verhuur. Met een prachtig uitzicht op het groen van de binnentuin kan men genieten van genoeg daglicht. Direct zonlicht kan buiten worden gehouden door de aanwezige lamellen.

Locatie / Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de Kazernestraat te Venlo - Blerick. Venlo is bekend om haar strategische locatie als centrum voor groothandel en logistiek. Naast een goede bereikbaarheid via de snelweg is Venlo ook goed bereikbaar via water en spoor. Bekende bedrijven als Leolux en van Enckevort Groothandel BV zijn onder andere in de directe nabijheid gevestigd. Het autosnelwegennet Duisburg - Venlo - Eindhoven (A-67) en Roermond - Nijmegen (A-73) is direct bereikbaar vanaf de op- en afritten naar de nabij gelegen ontsluitingsweg, de Eindhovenseweg. Het Duitse autowegennet is op slechts enkele autominuten afstand gelegen. Het pand is tevens uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer, daar het is gelegen in de directe nabijheid van een trein-/ busstation.

Voorzieningen
opgeleverd inclusief het volgende:
- Vergaderruimtes (te boeken met de Manufactuur-app)
- Patio
- Presentatieruimtes voor events
- Pantry
- 24/7 toegang
- Supersnel (glasvezel)internet

Parkeren
Er zijn gezamenlijke parkeerplaatsen voor personenauto’s aanwezig op een nabijgelegen eigen terrein. Voorts is er voldoende parkeergelegenheid rondom het gebied aanwezig.

Bijzonderheden:
- Directe beschikbaarheid over glasvezel-aansluiting
- Vergader-/presentatiefaciliteiten
- Een uniek kantorencomplex, centraal gelegen en zeer goed bereikbaar
- Voldoende parkeergelegenheid
- Direct een professionele uitstraling
- Manufactuur-app voor digitale reserveringen en services

Huurcondities:
Huurprijs:
De huurprijs € 115,-/m²/jaar excl. BTW en excl. 15% servicekosten/m²/jaar.

Omzetbelasting:
Over de huurprijs zal BTW worden berekend. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex)

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 115 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 16 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
250 m²
Perceel
3.072 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kazernestraat 17

€ 115 /m²/jaar